Vaskeresztes

2016.08.14. 19:10

Minisztériumi támogatást kapott Vaskeresztes

Vaskeresztes - Utak karbantartására fordítják azt a forrást, amelynek odaítéléséről nemrég született döntés. A jó hírt dr. Hende Csaba vitte Vaskeresztesre.

Cseszkó Tamás

- Itt senki nem kap, de nem is kér segélyt - mesélte Krancz Imre, Vaskeresztes polgármestere, miközben a faluban sétáltunk.

- A településen működő cumigyár iparűzési adójának köszönhetően Vaskeresztes gazdasága stabil - mondta el a polgármester, kiemelve, hogy az elmúlt időszakban több tízmillió forintot költöttek el az utak, járdák felújítására.

Dr. Hende Csaba és Krancz Imre. Az országgyűlési képviselő örömteli hírrel érkezett Vaskeresztesre: 1,2 millió forintot kap a falu Fotó: Cseszkó Tamás

- Öröm számunkra, hogy a kormány is törődik velünk, és tisztában vagyunk azzal, hogy gazdasági helyzetünkből adódóan tőlünk sokkal nagyobb öngondoskodás várható, mégis jólesett, hogy egy belügyminisztériumi pályázaton sikerült 1,2 millió forintot nyernünk az utak karbantartására - hangsúlyozta Krancz Imre, akivel dr. Hende Csaba közölte az örömteli hírt.

- A térség országgyűlési képviselőjeként nagy figyelmet fordítok a hozzám tartozó kistelepülesekre is. A polgármesterekkel kötött szövetségkötésünk lényege, hogy igyekszünk minden olyan lehetőséget kihasználni, amely előreviszi a falvakat - mondta dr. Hende Csaba. - Így van ez Vaskeresztesen is, ahol Krancz Imre polgármester folyamatosan tájékoztat örömökről és bánatokról egyaránt. A mostani támogatás jelzi, hogy a kormány törődik a térség lakóival, és bízom benne, hogy a közeljövőben lesz még okunk az örömre hasonló közös sikereinknek köszönhetően - tette hozzá a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!