Vasvár

2017.03.13. 18:15

Leginkább a Kneipp egészségturisztikai útvonalra voltak kíváncsiak a kiállításon

Vasvár, Budapest - A Hegyhát standján a szelíd turizmus képviselői és a családos érdeklődők voltak többségben az idei Utazás Kiállításon.

Pogács Mónika

- Sikeres kiállítást zártunk, nagyobb volt az érdeklődés, mint a korábbi években. Célzottabban jöttek hozzánk és nagyobb számban idén - értékelt Zágorhidi Czigány Ákos, a Vasi Hegyhát Rábamente Turisztikai Egyesület vezetője. Azt mondta, a Hegyhát a falusi szálláshelyek kínálatával emelkedett ki, volt versenyképes.

- Az érdeklődők leginkább a Kneipp egészségturisztikai útvonalra, prog-ramlehetőségekre voltak kíváncsiak. Ez azt mutatja, hogy érdemes lesz Vasváron és a Hegyháton az eddiginél még jobban odafigyelni ezek rendben tartására, fejlesztésére.

Zágorhidi Czigány Ákos, a Vasi Hegyhát Rábamente Turisztikai Egyesület vezetője értékelte a térség turisztikai szereplését Fotó: Vincze Kornél

Sokan érdeklődtek a Jeli arborétum látnivalói, valamint a Mindszenty bíboros csehimindszenti szülőházában kínált kiállítás iránt is.

- Térképet kerestek a legtöbben. Látszik, hogy kell a turistáknak az, hogy térben kalibrálják magukat. A másik, amit sokan kértek, az a rendezvénynaptár, ezért összeállítottunk egy térségi programfüzetet a rendezvényekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!