Vép

2016.12.23. 19:00

Időseket köszöntöttek

Vép - 353 szépkorú, azaz hetven éven felüli lakosa van a városnak. Megható ünnepségen köszöntötték őket december közepén.

Tóth Kata

Karácsonyi misztériumjátékot adtak elő a Vadvirág óvodások, előtte Iszakné Koszorús Judit, a művelődési ház vezetője Juhász Gyula Betlehem című versével köszöntötte az egybegyűlteket.

Karácsonyi misztériumjátékot adtak elő a Vadvirág óvodások Fotó: Györe Zoltán

Kovács Péter polgármester személyes történettel utalt arra, hogy mennyire tiszteli az időseket, akik az emberiség történelmében mindig is fontos szerepet játszottak, és akiket a közösség, a település ajándékának tekint. Elmondta azt is, hogy az önkormányzat minden segítséget szeretne nekik megadni. Virágcsokorral köszöntötte születésnapján Lakner Kálmánnét, majd a legidősebbeket: Maróti Józsefet, Pados Józsefnét és Novák Lajosnét. Boldog új esztendőt, békességet, jó egészséget kívánt, és minden jelenlévőnek 4 ezer forintot adományozott az alkalomból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!