Gratuuu! Irigyed számtalan. Elviszel? Csoook!

Nyár című interaktív rovatunk történetbeküldői közül dr. Gyuk Mihályné nyerte a székesfehérvári Szárcsa Hotel által felajánlott két személyes wellness hétvégét.

Merklin Tímea

- Szerettem a Nyár rovat sokszínűségét, azzal kezdtem olvasni minden reggel a Vas Népét. Voltak jó történeteink, amiket felidéztünk a férjemmel, és miközben leírtam, hogy beküldjem, közben is jókat hahotáztunk. Sokat szoktunk bolondozni. Leírhatatlan a boldogságom. A férjemmel terveztünk elmenni az őszön egy hétvégére, mert több évfordulónk is van. Október 10-én leszek 65 éves, és 50 évvel ezelőtt fogtuk meg először egymás kezét, 1961-ben. 15 éves voltam. Most már 44 éve vagyunk házasok. Mindezt szerettük volna megünnepelni, és ehhez a legszebb ajándék ez a nyeremény  mondja dr. Gyuk Mihályné, Kati,  aki a szálloda kínálatából már kiszűrte: szerelmi hétvége ajánlat is létezik.

Vajon hányan tartják számon első kézfogásuk évfordulóját? A Gyuk házaspárt az életen át tartó szerelem kezdetéről kérdeztük.

- Egy iskolai tábor volt Balatongyörökön, ahova a fiúk utaztak le először sátrat verni. A lányok később jöttek. Kimentünk eléjük az állomásra. Én lesegítettem Katit a bőröndjével, és vittem a táborig. Addig köszönő viszonyban sem voltunk. Csak tudtam, hogy van egy Stukker bácsi, akinek van egy Kati lánya... - meséli Gyuk Mihály.

- Van, aki úgy emlékszik ránk: - Ó, hát a 60-as évek elején maguk voltak Szombathely szerelmespárja - meséli Kati.

- És ma? 

- Mikor megtudtam, hogy wellness hétvégét nyertem, küldtem egy sms-t a férjemnek. Ezt válaszolta: Gratuuu! Irigyed számtalan. Elviszel? Csoook!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!