Wellness hétvége a jutalma a beküldőnek

Újabb receptkönyvvel örvendezteti meg a Pannon Lapok Társasága olvasóit. A beküldők között pedig wellness hétvégét sorsoltunk ki.

Vas Népe

Mészárosné Varga Márta lapunk szerkesztőségében vette át Halmágyi Miklós főszerkesztőtől nyereményét, egy zalakarosi wellness hétvégét. Márta édesanyja már több receptkönyvünkben szerepelt kipróbált és kitűnő receptjeivel, de leánya most próbálkozott először.

S nemcsak receptje aratott sikert, de rögtön a szerencse is hozzá pártolt, s övé lett a nyeremény. Villámgyors ételek könyve című kötetünk hamarosan megvásárolható lesz, hasonló feltételekkel, mint korábban, előfizetőink, hűségkártyával rendelkező olvasóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá.

Aki pedig a recepteket el is készíti, az nem fog csalódni, erre Mészárosné Varga Márta a garancia. Nemcsak nagyon gyorsan végez, de nagyon finom, ízletes ételeket tálalhat fel családjának. És persze készülhet a következő receptkönyvre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!