Csepreg

2014.07.27. 14:00

„Rúgd a bőrt” focitábor Csepregen

Csepreg - Hétfőn kezdődik a Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület és a Csepregi Sportegyesület által közösen szervezett, immár negyedik „Rúgd a bőrt” nyári focitábor.

Varga Krisztina

A rendezvénynek ezúttal is a csepregi Malomkerti Sportlétesítmény ad helyet. Az idén is sokan érdeklődtek a program iránt, nemcsak a városból, hanem a környékbeli községekből is. Az egyhetes tábor célja elsősorban a labdarúgás és általában a sport népszerűsítése, illetve az egészséges életmódra nevelés. Vlasich Krisztián, a szervező egyesület elnöke arról számolt be, hogy a korábbi táborozók között akad, aki kedvet kapott és azóta is rendszeresen „rúgja a bőrt", ami hozzásegíthet az utánpótlásbázis növeléséhez.

Alsó sor: Unger Zsombor, Taródi Tamás, Vlasich Dávid, Barasits Kálmán, Szanyi Albert, Hutvágner Milán. Középső sor: Varga Viktória, Vígh Rebeka, Tóth-Kőrösi Kadosa, Sós Zsombor, Unger Benedek, Lőrincz Bence, Pereznyák Kristóf, Keresztes Roland. Felső sor: Csonka Henrietta, Lujf  Dorina, Koósz Írisz, Dallos Miklós, Vlasich Krisztián, Taródi Ádám, Horváth Zoltán. Fotó: Vlasich Krisztián

Az egy hét alatt a labdarúgás mellett sok játék, szabadidős program várja a gyermekeket. Ellátogatnak egyebek közt a csepregi horgásztóhoz, a büki gyógy- és élményfürdőbe, és meghódítják a Kristály-tornyot is. A Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület meghívására Fehér Zoltán, a Haladás VSE NB I-es labdarúgója és Koroknai Roland, a Sárvár FC játékosa, volt NB I-es labdarúgó is ellátogat a gyermekekhez, hogy élménybeszámolójával is kedvet csináljon a sportághoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!