Nehéz megemésztenie

2024.07.13. 11:30

Marco Rossi különleges helyen piheni ki az Eb fáradalmait, de még mindig van benne keserűség

Marco Rossi felesége, Mariella társaságában néhány napja a dél-olaszországi Amalfi-parton pihen. Az 59 éves szakemberben maradt némi keserűség, amely már az Eb-szereplés során is jellemző volt rá.

MW

Marco Rossi szövetségi kapitány (b) a magyar labdarúgó-válogatott sajtótájékoztatója előtt

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Egy olasz lap arról írt, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya azért az Amalfi-partot választotta, mert csodálatos környezetben szeretett volna pihenni és érzelmileg feltöltődni, mielőtt visszatér Magyarországra az új célok elérése érdekében. Szeptemberben ugyanis már kezdődik a Nemzetek Ligája (Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina lesznek a magyar válogatott ellenfelei), jövőre pedig a 2026-os világbajnokság selejtezőire kerül sor.

Egy praianói hotel tulajdonosai, Genny és Salvatore Gagliano egy közös fotót készítettek a magyar fociválogatott szövetségi kapitányával, utóbbi pedig egy bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amelyben leírta, milyennek látta Rossit.

Még mindig van benne némi keserűség Georgia Portugália felett aratott váratlan győzelme miatt, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a nyolcaddöntőbe

– idézte a Bors a futballhoz ezer szállal kötődő hoteltulajdonos testvérpár egyik tagját, Salvatore Gaglianót, aki nem mellesleg a dél-olasz Campania régió fociszövetségének vezetője is. A Gagliano fivérek egyben sok szerencsét kívántak a jövőben a Misternek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában