Krimi

3 órája

Megdöbbentő: felgyújtotta magát egy idős férfi Székesfehérváron, szörnyethalt

Benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta magát egy idős férfi Székesfehérváron, nem élte túl.

MW

Egyelőre nem tudni, miért választotta a székesfehérvári férfi ezt a borzalmas halált

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Többek szeme láttára gyújtotta fel magát egy idősebb férfi október 17-én délidő tájt Székesfehérváron. Feketehegy-Szárazrét új vasúti megállójának parkolójában történt az eset, amely a szemtanúk szerint szörnyű látvány volt. A feol.hu a helyszínre sietett, ahol a férfi autójánál órákig helyszínelt a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az Országos Mentőszolgálat a feol.hu-nak elmondta: a helyszínre több mentőegységet, köztük mentőhelikoptert is riasztottak. A mentők egy 70 év körüli férfit súlyos-életveszélyes állapotban szállítottak légi úton kórházba. A feol.hu-nak nyilatkozott az érintett közeli ismerőse is: az idős férfi benzinnel locsolta le, majd felgyújtotta magát. Az áldozat nem élte túl a tragikus esetet.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!