Tündérszépek 2024

2024.07.25. 18:00

Csodás élmények - Balog Vivien, vasi tündérszép is részt vett a felkészítőn

A vasi tündérszépről, Balog Vivienről is elkészült az a fotósorozat és bemutatkozó videó, amely a szeptemberi döntőben lesz látható. A Tündérszépek 2024 legszebb lányai egynapos felkészítőn vettek részt.

Horváth László

Balog Vivien nyerte meg a vasi előválogatót

A háttérben zajlanak a szeptember 29-én Budapesten megrendezésre kerülő Tündérszépek 2024 országos döntő előkészületei. Valamennyi döntős versenyző – köztük a szombathelyi Balog Vivien - részt vett egy felkészítő napon, ahol profi stáb gondoskodott arról, hogy elkészüljenek a lányok fotói, illetve bemutatkozó kisfilmjei a döntőre. Stúdióban és a Városligetben is forgattak a versenyzőkkel. 

Kárpáti Rebeka csapata is lányokkal volt a felkészítés során, megtörténtek az első egyeztetések, méretvételek a fináléban viselt estélyikkel kapcsolatban. A mentorok személyesen, illetve videóüzenetekkel biztatták a lányokat a felkészítő napok során.

- Csodálatos élményeket szereztem, számomra meglepő volt, mennyire odafigyeltek ránk – mesélte Balog Vivien. – A fotósok, videósok profi módon dolgoztak, kihozták belőlünk a legjobbat. A szervezők arra is ügyeltek, hogy mindenkinek meglegyen a privát szférája, ahol összeszedheti a gondolatait. Ismerkedése is volt idő és lehetőség, több lánnyal jó kapcsolatba kerültem.

Balog Vivien elárulta azt is, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a vasi előválogatót, az első gondolta az volt, ő egyedül képvisel egy teljes vármegyét. – Ráadásul két másik továbbjutott lánnyal egy tejes régióért versenyzünk – folytatta. – Először nem akartam elhinni, hogy én lettem az első. Azon leszek, hogy méltó módon képviseljem az otthonomat, Szombathelyt az országos döntőben. 

Vivien mostanság még inkább odafigyel a mozgásra, a sportolásra. A hátrelévő hetekben még inkább arra összpontosít, hogy a szeptemberi döntőben a csúcsformáját hozza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!