Sikerek

Tegnap, 9:00

Hoppá! Első angliai turnéjára indul a Dirty Slippers! - Világhírű londoni klubban kezd majd a zenekar

A Ferenczi Bebi dobos révén vasi kötődésű zenekar a Reaction Management, a Camden Live és a Metathetic Music közös szervezésében novemberben indul első brit turnéjára.

Polgár Patrícia

Fotó: TOM ROWLAND

A tavalyi sikeres guildfordi és londoni debütálás után a Dirty Slippers visszatér Angliába, hogy legjobb dalaival és új albumuk anyagával kápráztassa el ottani rajongóit. Az albumot egyébként, mint korábban megírtuk, a legendás Abbey Road Stúdióban rögzítették a többszörösen díjazott producerrel, George Shillinggel.

A Dirty Slippers novemberben indul első angliai turnéjára.
A Dirty Slippers novemberben indul első angliai turnéjára.
Forrás: Dirty Slippers

A Dirty Slippers Londonban, november 28-án az ikonikus camdeni klubban, a The Dublin Castle-ban kezd, majd észak felé veszik az irányt és Whitchurch, Stockton on Tees és Newcastle városai következnek. A négy állomásos turné során a rajongók olyan dalokat hallhatnak majd élőben, mint a „Honest Kid”, amellyel a banda bekerült a brit rádiókba, valamint a Wide Open, amelyet a Planet Rock Radio, Nagy-Britannia legnagyobb rockzenei rádiója mutatott be.

A Dirty Slippers előtt hatalmas lehetőség áll, hiszen a Reaction Management szervezésében ez az első, önálló angliai turnéjuk, amely előtt még új klipes dal is érkezik. A Where did the summer go? - az új single szeptember 27-én jelenik majd meg - tudtuk meg az együttestől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!