A Végállomás klubba jönnek

2 órája

Megjelent a STAiR első nagylemeze, persze, hogy ők is szombathelyiek!

A 2023-ban alapított, szombathelyi gyökerekkel rendelkező STAiR zenekar az elmúlt évben gyorsan az egyik legígéretesebb popformációvá nőtte ki magát a magyar könnyűzenei palettán. A Ludván Mihály, Molnár Noel és Kovács Barnabás alkotta trió most új szintre lép, hiszen megjelent legújabb albumuk, az Azúr.

Vaol.hu

Az Azúr album friss, modern hangzásvilágot hoz

A zenekar első nagy áttörése a „Minden más” című dal volt, amely hatalmas népszerűségnek örvendett a TikTok közösségében, ezzel elindítva a STAiR szárnyalását. Azóta a csapat számos emlékezetes dalt adott ki, amelyek dallamai és szövegei népszerűvé váltak az ország fiataljai között és hatalmasat futott a trendingben. A YouTube-on és a Spotify-on is jelentős sikereket értek el, a Így volt szép című daluk például néhány nap alatt érte el a 100.000 megtekintést, és jelenleg már átugrotta a 300.000-es számot. A lemezen ugyancsak megjelenő Fény című dal már  több mint 200.000 megtekintésnél jár.

Az Azúr album friss, modern hangzásvilágot hoz, tele érzelmes dallamokkal és lendületes ritmusokkal, amelyek a hallgatók széles körét szólítják meg. A zenekar már 2024 tavaszán megmutatta rátermettségét, amikor bejutottak a Lil Frakk által vezetett tehetségkutató, a Sávlekötő Camp döntőjébe, és nyáron olyan fesztiválokon léptek fel, mint a Sziget, SopronFeszt, SZIN és a felvidéki Kövesd Feszt.

Az album elérhető a Spotify-on, és a zenekar TikTok oldalain is rengeteg tartalmat találhattok!

Az Azúr egy ígéretes lépés a STAiR számára, hogy tovább növeljék népszerűségüket és hírnevüket a hazai popzenei életben!

A STAiR Október 31-én, Szombathelyen a Végállomás klubban tartja az új lemez bemutatóját. vendégei lesznek a Negyed4 a nemvagyokazapád és Marko. Az esemény ezen a linken található meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában