Finálé

4 órája

Nekünk Vivien a legszebb! - Továbbra is modellkedne a Tündérszépek szépségverseny vasi döntőse

- Örülök, hogy a Tündérszépek szépségverseny döntőjében lehettem. Arra pedig kifejezetten büszke vagyok, hogy Vas vármegyét képviselhettem – mondta Balog Vivien, a vasárnapi finálé után.

Horváth László

A 2024-es megméretés fináléjában minden vármegyéből egy szépség képviseltette magát, Pest vármegyéből pedig három hölgy került Tündérszépek döntőjébe. A huszonkét fős mezőnyből vasárnap délután választotta ki a zsűri az udvarhölgyeket és a királynőt. A Tündérszépek 2024 országos szépségversenyét idén a szigetszentmiklósi Hegyi Zsanett nyerte. Vármegyénkből Balog Vivien volt ott a döntőben.

Tündérszépek
Vármegyénkből Balog Vivien volt ott a Tündérszépek döntőjében. Az ő száma a 18-as volt

- Óriási élmény volt a döntő, jó volt a hangulat – kezdte. – Odafigyeltek ránk, hogy a fináléban minden rendben legyen. Három ruhában – hétköznapi, sportos, estélyi – mutattuk meg magunkat a zsűri előtt. Erős volt a mezőny, a nyertes lányok megérdemlik a helyezésüket. Több társam csalódott, hogy nem ő kapta a koronát. Én örülök annak, hogy itt lehettem, az élet megy tovább. Számomra az is óriási büszkeség, hogy megyénket képviseltem.

Vivien elmondta, a jövőben szeretne a szépségiparban maradni, bizonyos márkákat képviselve. Azt pedig nem zárta ki, hogyha jövőre is lesz Tündérszépek, akkor arra ismét jelentkezne.

- Sokat tanultam, tapasztalatot szereztem az elmúlt hónapokban – folytatta. – A fotózások során megláttam magam kívülről, felismertem a hibáimat. Meg kell találni a módját, hogy ezeket kijavítsuk. Maga a légkör, a fotózás, a színpadra állás utólag magabiztosságot ad. Persze, az elején bennem is volt félsz, de ez hamar elmúlt, és minden erőmmel azon voltam, hogy a legjobb formám hozzam.

Ötödik alkalommal szervezte meg Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek szépségverseny, amelynek fő üzenete az, hogy az ország minden tájáról egyenlő esélyekkel indulhassanak hölgyek ezen a megméretésen. A szépségverseny zsűrijét Köllő Babett, Kárpáti Rebeka, Dr. Márton Beatrix, valamint a Bors képviseletében Végh László, a Sztár szerkesztőségének vezetője alkotta, akik árgus szemekkel figyelték a kifutóra lépő lányokat. A budapesti Danubius Hotel Heliában tartott rendezvényre az indulókat elkísérték a családtagjaik is, akik talán jobban izgultak, mint maguk a versenyzők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában