Tündérszépek 2024

2024.05.05. 18:52

Elfogadni önmagunkat - Balog Vivien képi ábrázolással is foglalkozik - fotók

Balog Vivien, aki jelentkezett a Tündérszépek 2024 szépségversenyre, ismételten azt mondta: a versenyen a nőiességet szeretné képviselni.

Vaol.hu

Balog Vivien remekül érezte magát a fotózás alatt

- Mit jelent a bevezetőben feltett kijelentés? Igazából azt, hogy fogadjuk el önmagunkat – válaszolt a meg a kérdést Balog Vivien. – Ha egyensúlyba kerül a külső és belső harmónia, akkor az ember bátran állhat a nyilvánosság el. Úgy érzem, nekem ez sikerült. Persze tenni is kel érte: önfejlesztő könyveket olvasok, pszichológiai témájú videókat nézek, sok időt töltök a gondolataimmal. Az ELTE Savaria Egyetemi Központban képi ábrázolás szakra jelentkeztem. Szabadidőmben alkotok, festek. Van egy különleges hobbim is: monszterát, azaz trópusi növényt nevelek. A tapasztalatokat, tanácsokat a közösségi oldalon osztjuk meg egymással.

Vivien korábban volt már fotózáson, így nem volt teljesen ismeretlen terep számára a stúdió világa, a sminkelés, a lámpák, a beállások. 2017-ben indult az egyik rangos régiós szépségversenyen is. A Vas Népe munkatársai fotózásán remekül érezte magát. Bízik abban, hogy minél jobb eredményt érhet el a Tündérszépeken.

A Tündérszépek országos szépségversenyünk első körében régiónk jelöltjei mutatkoznak be. Ne feledjék, meghosszabbítottuk a nevezést a versenyre! Még lehet jelentkezni, egészen május 12-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!