Mezőgazdaság

2024.06.14. 16:00

Fajtaválasztás és kommunikáció - szakmai előadásokkal egybekötött búza bemutató Vasszilvágyon - fotók

Megtartotta hagyományos búza fajtabemutatóját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Vas Megyei Szervezete. házigazda dr. Pusztavámi Márton elnök a kommunikáció és a fajtaválasztás fontosságát hangsúlyozta előadásában. A pénteki eseményen aktuális agrárpolitikai kérdésekről is hallhattak a résztvevők.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Szerndi Péter

Örömteli, hogy a gazdatársadalommal tradicionálisan jó kapcsolatot ápoló európai pártok erősödtek. Remélem, olyan képviselőtársaim lesznek az Európai Parlamentben, akikkel értelmes párbeszédet lehet folytatni az európai vidék és mezőgazdaság jövőjéről fogalmazott Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke, frissen megválasztott európai parlamenti képviselő Vasszilvágyon. 

 Országgyűlési képviselői mandátumomról lemondok, az agrárkamarai elnöki munkámat folytatom. Ugyanazzal a küldetéssel vállaltam ezt az új kihívást, amivel a kamara vezetését végzem és fogom végezni: a magyar agrárium érdekeinek képviselete céljával. Egyfelől a saját gazdálkodásomból fakadó tapasztalatot, másfelől a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarában felhalmozódó információt, tudást kamatoztatni kívánom az Európai Parlament falai között is közölte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!