Előrejelzés

8 órája

Ilyen lesz a következő napok időjárása

Vaol.hu

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Paul shuang

Csütörtök

Délnyugaton erősen, máshol változóan felhős lesz az ég. Délnyugaton kisebb eső, zápor is előfordul. Az ÉK-i szél megélénkül. 12 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Szöveges előrejelzés

Péntek

Változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Mérsékelt marad a DK-i szél. 15 és 20 fok közötti kellemes őszi idő ígérkezik.

Szöveges előrejelzés

Szombat

A ködfoltok feloszlása után többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű, így ideális idő lesz szabadtéri programokhoz. A déli, délkeleti szél megélénkül, ami frissességet hoz a levegőbe. A hőmérséklet a délutáni órákban 16 és 22 fok között alakul, kellemes, enyhe őszi időt biztosítva.

Szöveges előrejelzés

Vasárnap

A ködfoltok feloszlása után napos időre számíthatunk, csak kevés fátyolfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék nem várható, az idő száraz marad. A déli, délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet 20 fok körül alakul.

Szöveges előrejelzés

Hétfő

Napos időre számíthatunk néhány fátyolfelhővel. A reggeli köd napközben fokozatosan felszáll, és kitisztul az ég. Csapadék nem várható. A délkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet kora reggel 3 és 10 fok között alakul, délutánra pedig 16 és 21 fok közé emelkedik.

Forrás: koponyeg.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában