Isten éltesse!

2024.04.26. 10:27

Ili néni kerek születésnapját ünnepelték a répcelaki nyugdíjas klub tagjai

Újabb tagtársuk kerek születésnapját ünnepelték a répcelaki nyugdíjas klub tagjai. Mesterháziné Dénesné Ili néni harmadik kerek évfordulóját, a 80. születésnapját ünnepelte tagtársai körében.

Vaol.hu

Forrás: VN/Winkler Krisztina

A nyugdíjas klub a kéthetente keddenként megtartott összejövetelekre minden alkalommal más tematikát talál, az pedig immáron hagyomány náluk, hogy a kerek születésnapok alkalmával megünneplik tagtársaikat. Így tettek legutóbbi klubalkalmukon is, amikor Mesterháziné Dénesné Ili nénit köszöntötték fel nyolcvanadik születésnapja alkalmából.

Fotó: VN/ Winkler Krisztina

Az ünnepeltet elsőként Vizvárdy Tamásné Hugi néni, a nyugdíjas klub vezetője köszöntötte. Elmondta, hogy Ili néni Mesterházán született és nevelkedett, házasság révén került Répcelakra. Férjével itt éltek és dolgoztak, nevelték gyermekeiket. Azt is megtudtuk: Ili néni nyugdíjasként hamar klubtag lett, ő az egyetlen, aki a hatvanadik születésnapjától kezdve minden kerek évfordulót megünnepelt a klubbal is.

Az ünnepségen a tagtársak sorban köszöntötték a születésnapost, Hantó Imréné szavalattal is készült az ünnepre. Végül Szabó József polgármester polgármesterre került a sor, aki jókívánságait fejezte ki Ili néni felé. Születésnap lévén nem maradhatott el a torta és a pezsgő sem, az ünneplés aztán valódi közösségi együttlétbe csapott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában