Változás a rendelésben

2024.06.30. 12:01

Több szakrendelés is szünetel majd a vasvári Egészségházban júliusban

A

Vaol.hu

A vasvári Egészségházban a nyári szabadságolások miatt több napon kis elmaradnak majd szakrendelések júliusban - tájékoztatott Vasvár Város Önkormányzata közösségi oldaláán értesíti a lakosságot, A következő időpontokban maradnak el a rendelési napok:

Július 29-én nem lesz diabetológiai szakrendelés. A szemészeti szakrendelés július 25-én marad el. Az ultrahangos vizsgálatok két időpontban is szünetelnek, július 17-én és 24-én. A reumatológiai rendelések július 2-án és 23-án nem lesznek elérhetőek, az urológiai szakrendelés pedig július 3-án marad el. Végül, a fizioterápiás kezelések július 15-től 26-ig szünetelnek.

Az önkormányzat kéri a betegek megértését és türelmét a kimaradó rendelési napok miatt. A nyári szabadságok alatt érdemes előre tájékozódni a rendelési időpontokról, hogy elkerüljék a kellemetlenségeket. A kimaradó napok után a szakrendelések a szokott rendben folytatódnak majd.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában