Cikkünk folyamatosan frissül!

2024.05.13. 19:08

Élőben jelentkezünk a Vasas-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzésről - fotók, frissül!

A vasi együttes licenkérelmét múlt pénteken másodszor is elutasították. A zöld-fehérek hétfőn 20 órakor a fővárosi Illovszky Rudolf Stadionban a bajnokesélyes Vasas otthonában lépnek pályára, ahová a hírek szerint sok szurkolójuk elkíséri őket. Cikkünk folyamatosan frissül.

Pum András

Forrás: Unger Tamás

21:50 - Véget ért a mérkőzés

Véget ért a mérkőzés, a Vasas 1-0-ra nyert a Szombathelyi Haladás ellen. A lefújás után Haladás-játékosok és a stáb tagjai összeölelkeztek, körbe álltak. A vendégtábor pedig alaposan megünnepelte a zöld-fehér futballistákat - olyan volt a hangulat, mintha nyertek volna a vasiak. A játékosok kisétáltak a lelátó elé és lepacsiztak a szurkolókkal. "Harcoljatok, harcoljatok" , "Mindenki szombathelyi" - hallatszott többszáz torokból.

21:43 - Nem sok van hátra a mérkőzésből

Kár, hogy már nem sok van hátra, a meccs izgalmas, a hangulat pedig kiváló. És most már a két tábor sem egymással foglalkozik.

21:22 - Görögtüzek és koreográfia a vendégszektorban

Közben görögtüzek gyúltak a vendégszektorban, fehér kezeslábasba - a nagy Haladás-molinó takarásában -  átöltözött drukkerek csinálják a remek koreográfiát.

Forrás: Unger Tamás

21:16 - Szinte a teljes szektort befedi a Haladás molinó

Közben a Haladás-drukkerek egy óriási, szinte egy teljes szektor befedő Haladás-molinót húztak ki. 1865 egyébként a hivatalos nézőszám.

Forrás: Unger Tamás

21:10 - Továbbra is remek a hangulat

Ugyan a meccs másodosztályú, de a hangulat bőven első osztályú. És az idő is ideális a futballra.

20:42 - Sportszerű szurkolásra intik a két tábort

A hangosbemondó nem unatkozik - eddig körülbelül már tíz alkalommal figyelmeztette a két tábor tagjait a sportszerű szurkolásra...

20:36 - A vendégtábor lelkesedése töretlen

Noha a hazaiak vezetnek, a vendégtábor lelkesedése töretlen. A Vasas B-középnek is megjött már a hangja, úgyhogy a hangulattal továbbra sincs probléma. A Hali-tábor tagjai - ahogy az előzetes felhívásban szerepelt - egységesen, feketében szurkolnak

20:28 -  Megszerezte a vezetést a Vasas

A volt szombathelyi játékos, Doktorics Áron góljával megszerezte a vezetést a Vasas. A gólszerző aztán visszafogottan ünnepelte gólját - utalva ezzel szombathelyi múltjára.

20:14 - Nagyobb a vendégtábor

Az a helyzet, hogy a vendégtábor létszáma nagyobb mint a hazaié...Nagyjából 300 Haladás-szurkoló buzdítja csapatát.

20:12 - Remek a hangulat a stadionban 

Közben megjött a kispesti szurkolók egy nagyobb csoportja, amely hamar "egymásra" talált a Vasas-fanatikusokkal... Mindenesetre kiváló a hangulat, elsősorban a Hali-drukkereknek köszönhetően

20:01 - Elkezdődött a mérkőzés!

20:00 - Összekapaszkodott a Haladás

A kezdés előtt a Haladás-futballisták és a szakmai stáb a pálya szélén összekapaszkodott - és Bosnjak Predrag vezetőedző mondott beszédet a játékosoknak.

19:50 - Bevonultak a csapatok

Dübörgő Vasas-indulóra és villódzó fényekre vonultak be a csapatok.

19:43 - A Haladás játékosai befejezték a bemelegítést

A Haladás a drukkerek kihívták a bemelegítést befejező játékosokat a lelátójuk elé. Néhány mondatot intéztek hozzájuk, majd kölcsönösen megtapsolták egymást.

Forrás: Unger Tamás

19:35 - Érkeznek a szurkolók

Közben szép lassan kezdenek telni a lelátók. A vendég szektorban már hét zászlót tettek ki a drukkerek és nagyjából negyvenen figyelik a bemelegítést. A hírek szerint körülbelül 200-250 vendégdrukket érkezik – kispesti és kecskeméti szurkolókkal megerősítve.

Forrás: Unger Tamás

19:15 - Melegítenek a csapatok

Mindkét csapat már melegít a pályán. Először a szombathelyiek, majd pár perccel később a hazaiak jöttek ki a gyepre.

Forrás: Unger Tamás

19:05 - Élőben a stadionból
Egy órával a mérkőzés előtt még szinte teljesen üres a stadion. Éppen a két vezető edző nyilatkozik a televíziónak. Ami az időjárást illeti, Szombathelyen koradélután még zuhogott az eső, de a fővárosban koraeste süt a nap.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában