Hagyománnyá tennék

2024.05.09. 07:00

Felidézték a múltat a Haladás VSE 70- es és 80-as években remek eredményeket elért atlétái és edzőik

Immáron harmadik alkalommal találkoztak a Haladás VSE 70- es és 80-as években remek eredményeket elért atlétái és edzőik.

Pum András

A Haladás VSE korábbi atlétái, edzői immáron harmadik alkalommal találkoztak

Fotó: Unger Tamás

Először 2019-ben találkoztak a Haladás VSE 1970-es és 1980- as években versenyző, sokszor egészen kiváló eredményeket produkáló atlétái. Majd a Covid miatt hosszabb kényszerszünet következett, hogy aztán tavaly és idén ismét összefussanak egymással az egykori kiváló sportolók – ezúttal az egyik szombathelyi étteremben volt a találkozó. Az atléták közül eljött többek között Halmosiné Séfer Rozália, Bangó Éva, Major Ferenc és Horváth Janka is, csakúgy mint az edzők közül Altai Lászlóné, Horváth Tihamér, Horváth István és Horváth Tibor. A résztvevők először elhunyt versenyzőtársaikra, edzőikre emlékeztek, majd kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel idézték fel a korábbi éveket. Az egykori remek sportolók hagyománnyá szeretnék tenni az évenkénti találkozásokat – úgyhogy jövőre innen folytatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában