Beharangozó

2024.05.04. 07:00

SZKKA: bebiztosíthatják a bajnoki címet

A női kézilabda NB I/B. 27. fordulójában szombaton 18 órától az FTC U19 otthonában lép pályára az SZKKA együttese, amely ha nyer, bajnoki címet ünnepelhet.

Sütő Dániel

Fotó: Unger Tamás

Múlt hétvégén már bebiztosította jövő évi NB I.-es tagságát a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia felnőtt együttese, amely most hétvégén felteheti egész éves teljesítményére a koronát. Ugyanis elérkezett a pillanat, amikor három fordulóval a bajnokság vége előtt megszerezheti az aranyérmet az SZKKA.

A fiatal tehetségekből álló Ferencvárosi TC U19-es gárda jelenleg az előkelő ötödik helyet foglalja el a bajnokságban. 16 győzelem mellett 10 vereséget számlálnak a fővárosiak, döntetlent még nem is játszottak. A ferencvárosiak az előző fordulóban kilenc góllal, 34-25-re kaptak ki a feljutásért küzdő Esztergomi Vitézektől. Tavaly ősszel hazai környezetben 22 góllal, 43-21-re verte az SZKKA leendő ellenfelét, azaz a soron következő, remélhetőleg bajnokavató találkozónak is a szombathelyiek a favoritjai. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában