Bulvár-celeb

3 órája

„Életemben először úgy éreztem, meg fogok halni”: Dobó Ági külföldön került kórházba, azonnal műteni kellett

Dobó Áginak sürgősségi műtétje volt, arról számolt be, hogy a két szülése nem okozott számára olyan fájdalmat, amit átélt. A 2010-es Miss World Hungary győztese már túl van a nehezén.

MW

Dobó Áginak borzalmas fájdalmai voltak

Forrás: Facebook / Dobó Ági

Dobó Ági egy olaszországi kirándulás közben lett hirtelen rosszul, augusztusban, szó szerint az életéért küzdött. Történetéről az Instagramon számolt be:

Júliusban a Campus után covidos lettem, majd rá 2 hétre sürgősségi műtétem volt Olaszországban. A nyár felét ágyban töltöttem, 6 hetet...
Megosztom Veletek a történetemet, hogy hátha lesz tanulsága valakinek 

- írta.

Olaszországban kirándulva a semmiből alhasi görcseim lettek, de olyan igazán erősek.

Ezt követően orvoshoz fordult, a fájdalom azonban tovább erősödött. Először méhen kívüli terhességre gyanakodtak az orvosok, de gyorsan kiderült, hogy más okozta a gyötrelmeket, amik 15 órán keresztül kínozták Dobó Ágit. A diagnózis szerint az egyik petefészke megrepedt és vérezni kezdett. Nagyon sok vért veszített, azonnal műteni kellett.

Dobó Ági
Forrás: TV2

Életemben először úgy éreztem, itt most meg fogok halni.

A műtőágyon reszketve a gyermekeim hiánya fojtogatott, és zokogva kértem a tucatnyi orvost, hogy a végén hadd ébredhessek fel, a fiúk itthon várnak, és el sem tudtam köszönni, üzenni sem tudtam, ha többé nem kelek fel… Borzalmas volt. Rettegtem

- írta.

Szerencsére öt nappal később már jobban érezte magát és hat hét lábadozás után meggyógyult, de nagyon sokat tanult az esetből. Sőt, posztjában összeszedte azt is, hogy mire érdemes vigyázni, ha az embert külföldön éri utol valami komoly egészségügyi probléma.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!