halloween

2020.10.30. 08:05

Szerencsétlen állat! Műanyag töklámpásba szorult a feje egy szarvasnak

Csak állatvédők segítségével tudott megszabadulni a fejére szorult műanyagtól a szarvas. Az egyesült államokbeli New Yersey állam egyik városában történt a furcsa baleset.

Forrás: Shutterstock

New Yersey államban Montclair állatmentőit riasztották, amikor aggódó helyiek észrevették, hogy egy szarvas feje beszorult egy sütőtök-dekorációba. A kiérkező állatvédőknek sikerült egy hálóval befogni az állatot, majd videóra vették a kiszabadítást.

A szarvas eleinte mozdulatlanul ül, majd ahogy a segítségére siető állatvédők lehúzzák a fejéről a tököt, elkezd rúgdosni és hadonászni. Végül a hálóból kiszabadulva az erdőbe rohant.

Az állatmentők egyetértettek abban, hogy a szóban forgó sütőtököt megtartják maguknak, mint szuvernírt – írja a Fox News.

Az internetes oldal szerint 2017-ben is volt két hasonló eset, amikor tökbe szorult két szarvas feje, az egyiknél ráadásul úgy gondolják, hogy legalább kilenc napig tarthatott ez az állapot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!