Olimpia 2024

2024.08.01. 15:44

Kőszeg felkészült: a Jurisics téren együtt szurkoltak Lucának!

Vaol.hu

Hámori Luca

Forrás: VN-archív

A mi technikánk készen áll, Lucáé meg egyenesen kiváló! A spanyolok elleni női kézilabda meccsel teszteltük a rendszert, amely kifogástalanul működik. 16.00 órától mindenkit várunk a Jurisics téren, szurkoljunk együtt Lucának, majd egy óra múlva Kovács Richárdnak. Köszönjük a Kőszegi Várszínház technikus kollégáinak közreműködését! - olvasható a Kőszeg város közösségi oldalán.

Megírtuk, második mérkőzésére készül a párizsi olimpián Hámori Luca, a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósa – csütörtökön 16.18-kor ausztrál rivális ellen lép ringbe.

A kőszegiek kiválósága, Hámori Luca súlycsoportja (66 kg) első körében – vasárnap – meggyőző teljesítménnyel, 4:1-es pontozással győzte le az ír Grainne Walsh-t, és jutott be a nyolcaddöntőbe a párizsi olimpia női ökölvívótornáján. A folytatásban csütörtökön lép ringbe, a mérkőzése 16.18-kor kezdődik, az ellenfele pedig a 22 esztendős ausztrál Marissa Williamson lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!