BC Körmend

2015.10.09. 15:44

Újra győznének - Kecskemét előtt, itthon a Körmend

Körmend - A férfi kosárlabda élvonal harmadik fordulójában a KTE-Duna Aszfalt gárdáját fogadja az Egis Körmend szombaton, 18 órától.

Németh Zsolt

A piros-feketék szerdán parádés kezdés után rendkívül szoros csatát vívtak az Alba Fehérvárral, végül győztesen hagyhatták el a pályát. A két bajnoki siker után a Kecskemét ellen újabb győzelmet remélnek a csapattól a szurkolók. Így van ezzel a vezetőedző, Teo Csizmics is, aki tiszteli a kecskeméti csapatot, ezért százszázalékos odaadást vár az övéitől, hogy megszerezhessék a várt újabb sikert.

Már az elejétől százszázalékos teljesítményre lesz szükség adja az instrukciót Teo Csizmics Ferenc Csaba csapatkapitánynak  Fotó: Unger Tamás

- Minden mérkőzést szeretnénk megnyerni, amelyiket csak lehetséges. Ez természetes. Teljes odaadással, keményen fogunk játszani, mindig ez a célunk. Wesley Channels már velünk dolgozott a meccs előtti két napban. Az Alba elleni rangadó előtt ezt még nem tudta megtenni, de így is nagy segítségünkre volt. Most már biztatóan mozgott, aminek nagyon örülök. Farkas Attila szerepeltetése viszont kérdéses, hiszen hosszabb ideje nem tudott együtt dolgozni a társaival. Meglátjuk, be tud-e szállni. Az ellenfélnél van három remek külföldi játékos, és ne feledkezzünk meg a Pongó testvérekről sem. Karahodzsics a palánk alatti játékban erős, de figyelnünk kell Ivosevre, és Djeraszimovics is veszélyes játékos. A kecskemétiek legutóbb legyőzték a Szegedet, ez biztosan jó hatással lehet rájuk. Igaz, hogy új vezetőedzőjük van, de a csapat jó része együtt maradt, nem kellett építkezniük, ami megkönnyíthette a felkészülésüket. Tisztelnünk kell őket, és én így is vagyok ezzel. Már az elejétől százszázalékos teljesítményre lesz szükségünk, hogy ne engedjünk könnyen pontot szerezni senkit. Ha mindenki megfelelően odateszi magát, akkor nem lehet baj!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!