Bulvár

2015.02.24. 09:10

Bennfentes - A legkiválóbb megyei sportolókkal mulattunk

A Bennfentes stábja ezen a hétvégén a Sportbálon kíváncsiskodott. A színvonalas rendezvényen jelen voltak a város és a régió legkiválóbb sportolói.

Unger Tamás

TOMBOLA Molnár Miklós, Szombathely  alpolgármestere jó néhány percet várakozott, amíg felesége, a csinos Meleg Zita a tombolaszelvények között válogatott. A házaspár gyakran hivatalos bálba, néha azonban előfordul, hogy egy meghívást vissza kell utasítaniuk. Leginkább akkor jellemző ez, ha megbetegszik valamelyik gyermekük.

TEHETSÉG Bizonyára sokan irigykedve nézik ezt a fotót, hiszen Tóth Gabi énekesnő rendkívül népszerű, így sokan fényképezkednének vele szívesen. Gombás Endre produkciós vezető is jókedvűen és elégedetten mosolyog, hiszen egy rendezvény színvonala nagyban múlik azon, ki lép az ünneplők elé esti műsorszámként. Gabi nagyszerű személyiség, fantasztikus hangjával, extravagáns szerelésével lenyűgözte a sportolókat. Csak vasárnap, A dszungel könyve-előadáson vettem észre a színházban, mennyire hasonlít Gabi ruhája a Fekete Linda viselte Ká-jelmezhez. El is felejtettem megemlíteni a színésznőnek.

SZPÍKER Kollerics Barnabás, a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium testnevelője számos sportágban jeleskedett. A bálban a konferanszié szerepét vállalta magára.

CSINCSIN Egy ilyen hangulatos rendezvény megszervezése nem könnyű feladat. Tapasztalatból mondhatom azonban, hogy a képen látható csinos hölgy és a mosolygós urak egytől egyig megállták a helyüket. Elegáns, hangulatos, szórakoztató volt a Sportbál. Arra kértük a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. szervező csapatát, koccintsanak a kedvünkért. Szöllősi Iván, a kft. sportinformációs menedzsere, Loksa László létesítményvezető és munkatársa, Fasching Andrea, valamint Foki Róbert ügyvezető igazgató szívesen tett eleget kérésünknek.

LAZULÁS Egy élsportoló élete csupa lemondás. Ügyelni kell az erőnlétre, a táplálkozásra, a pihentető kikapcsolódásra. Csillag Tünde tornász nem bulizós típus, inkább filmeket néz és kutyát sétáltat. A bajnok egy asztalnál ült párjával, Kamarás Ákos atlétikaedzővel és Barasits Andrea egykori tornásszal.

Képünkön a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. tornaedzőit láthatják. Timár Tamás és Timár-Kiss Nóra április végére várják kislányukat, akit Noéminek neveznek majd el. Rendkívül dinamikus életet élnek, pihenni is aktívan szoktak.

BULI Nincsen jó bál jó zene nélkül. Amikor a meghívón elolvastam a Cabo Wabo Party Band nevét, már akkor tudtam, hogy táncra perdül majd az Arena Savaria közönsége. Így is lett, nem sokkal a vacsora után elindult a lábrázás. Sportolókról van szó, tehát senki ne lepődjön meg, hogy a vendégek állták a sarat. Rokiztak, twiszteltek, ahogy kell. Képünkön Ujvári Tímea, Aradszki Zsombor, Czetter Gábor, Keszei Tamás, Moldvai Tibor, Weinelt Gábor nem sokkal színpadra lépés előtt.


EGYÜTT A bárpultnál kaptuk lencsevégre Váradiné Szarka Ildikót és Váradi Attilát. Az edzőházaspár kosárlabdasportban elért vitathatatlan eredményeit jól ismerhetik az olvasók. Büszke szülőként a bálba is fiukkal, a már szintén edző Váradi Kornéllal érkeztek, akit oldalán csinos feleségével, Kalmár Nagy Ritával örökítettünk meg.

KÖZÉPPONT A vidám asztaltársaság középpontjában Varga Jenő Jéglovag ült. Arra lettünk figyelmesek, hogy a bálozók a csendes vacsora közben fel-felnevetnek. Aki ismeri Jenőt, tudja, mellette nem lehet unatkozni. Az asztalnál foglalt helyet dr. Takátsné dr. Tenki Mária képviselő törtfehér blézerében, Tóth Péterné csipkés koktélruhában, Kovács Balázs, a Városi Sportiroda vezetője és Havasi Attila is.

PEZSGŐZÉS A Bennfentes stábja szerint is nagyon elegáns volt ez az este. A csendes pezsgőzés pillanataiban kaptuk lencsevégre a tornászok edzőjét, Kissné Gál Kittit, Kiss Pétert, Horváth Krisztinát és Horváth Szabolcsot. A népes asztaloknál bőven volt miről eszmét cserélni. A vacsora után pedig jólesett egy kis mozgás. Sokan táncoltak.

SZERVEZŐK A sajtóasztal mellett a figyelmes szervezőt, Szöllősi Ivánt örökítettük meg párjával, Gombás Mónikával. Iván a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. sportinformációs menedzsereként nagy részt vállalt abban, hogy ez az este ilyen jól sikerüljön. Mónika értékeli a szervezőmunkát, hiszen a Weöres Sándor Színház webszerkesztőjeként és sajtóreferenseként pontosan tudja, milyen nagy odaadást követel egy ilyen feladat.

PASIS Egy asztaltársaságnál sok ismert személyiség beszélgetett a sportról. Csupa férfi ült egy karéjban és nagy-nagy komolyan elemezték az elmúlt év sporttörténéseit. Képünkön: Dolgos Tibor, Peresztegi Péter és Herfurth Ernő vállalkozók, Németh Tamás könyvvizsgáló, valamint Kovács Jenő megyei főmérnök.

TUDÓSÍTÓ A sajtó képviselői persze ilyenkor sem lustálkodnak. A médiaasztalnál együtt foglaltuk el helyünket Horváth Balázs tudósítóval. Egész este csak ásványvizet ittunk. A hangulat így is jó volt.

SPORTBÁL A Bennfentes stábja ezen a hétvégén is kíváncsiskodott. Ezúttal annak jártunk utána, ki mindenki mulatott a Sportbálban. Az Arena Savaria nagy terében hangosan szólt a talpalávaló, isteni étkek közül választhattak és végre beszélgethettek egymással a régió legjobbjai. Képünkön Rácz Gábor, a Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. szakmai vezetője és felesége, a Sportiskola Torna Szakosztályának vezetője, Vizer Erzsébet látható.

ZARA Szerencsénk volt, mert a vendégeket nem zavarta, hogy vacsorázás közben is fényképeztünk. Biró Zoltán, Venczel József, Szlámer Ildikó és Biró Ágnes is jókedvűen beszélgetett a bálozó közönséggel. József arról is mesélt, hogy van egy gyönyörű ara papagája, amit ugyan ajándékba kapott, soha nem válna meg tőle. Nagyon szereti az egész család, Zarának hívják, és szinte azt is mondhatnánk, személyisége van. A masszőr szereti, ha jó hangulatban beszélgethet a barátaival.

BÜSZKESÉG A Sportiskolás Törpillák kis kosarasainak szülei összetartó csapat. Együtt szurkolnak a meccseken, nem hagynák ki a közös ünneplések lehetőségét sem. Kedvünkért összeálltak egy képre: Kotnyek Balázs, Kotnyekné dr. Boros Ildikó, Dr. Wothné Edelényi Edina, Szoka Zsuzsanna, Hegyiné Szávai Beatrix, Dr. Neményné Czeglédi Edina, dr. Nemény András, Horváthné Tuczai Beáta, Küllősné Nagy Zsuzsanna, Küllős Gábor, és aki a képről hiányzik, de kérték, hogy  írjam ide a nevét: Eredics Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!