Bulvár

2014.07.21. 14:12

Világversenyen képviseli hazánkat Simon Marcsi

Kasza Tibi énekes, fotós szexi képeket készített a szombathelyi szépségről, Simon Marcsiról. Európa szépe csak lapunknak nyilatkozott a közös munkáról.

Farkas Eszter

Simon Marcsi már másodszor dolgozott Kasza Tibi, énekes, dalszerző, fotóssal. A fotózásra Tibi kérte fel Marcsit, aki örömmel vállalta, hogy egy különleges sorozatot készítsen róla az énekes.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

– Már volt egy közös munkánk Tibivel, akkor fehérneműben fotózott. Most azonban egy másik arcomat szerette volna megmutatni Tibi – mesélte lapunknak Simon Marcsi.

– A fotók egy design house-ban készültek még múlt héten. Nagyon izgultam, hiszen ezúttal nem volt rajtam ruha, csupán tárgyak és szövetek takartak. Tibi viszont nagyon jó légkört teremtett, így hamar feloldódtam. Azt gondolom, nagyon jól sikerültek a képek. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam azóta a Facebook oldalamra is, többen gratuláltak a fotókhoz. Több ajánlatot is kaptam külföldi fotózásokra, ám most ezeket sajnos nem tudom elvállalni, mivel egy nagyon fontos versenyre készülök. Augusztus 15-én utazom Koszovóba a Miss Freedom of the World modell és szépségversenyre. A nemzetközi megmérettetésen én fogom képviselni Magyarországot – hangsúlyozta Marcsi, aki azt is elárulta: augusztusra, mielőtt még elutazna a versenyre, terveznek még egy fotózást Kasza Tibivel.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

– Ami biztos, hogy a jövőben nem szeretnék ennél merészebb fotókat magamról. Szerdán például a szombathelyi ruhatervező, Benedek Andy menyasszonyi ruháiból készítünk egy sorozatot Spanyolországba – tette hozzá Marcsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!