Celldömölk

2017.04.20. 17:27

Babaköszöntő Celldömölkön - Elültették a "születés fáját"

Celldömölk - Az önkormányzat másodszor rendezte meg csütörtökön a születés ünnepét, amelynek alkalmából a múlt évben világra jött gyerekeket - a legfiatalabb városlakókat - és szüleiket köszöntötték.

Ölbei Lívia

Az ő tiszteletükre is elültették a tulipánfát, úgyhogy már két "születés fája" növekszik a városházánál: minden értelemben eleven a tavaly megalapított hagyomány. Az ünnepségre 98 kisgyerek kapott meghívást, a házigazda szerepét Fehér László polgármester, dr. Kovács Zoltán bizottsági elnök és Farkas Gábor jegyző vállalta.

Fotó: Gyuricza Imre

Részt vett az eseményen dr. Wächter Walter járási tisztifőorvos, az ünnepség megszervezéséből a családokkal kapcsolatot tartó védőnők is kivették a részüket. Minden 2016-os baba neve elhangzott: névre szóló emléklapot, ajándékot kaptak. A Vörösmarty utcai óvodások adtak műsort. A tulipánfás köszöntő a Tulipánfesztivál nyitányának tekinthető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!