Az ünnepek alatt a legtöbben túlterheltük az emésztőrendszerünket és sokunkra fel is futott pár nem óhajtott kiló. Itt az ideje, hogy néhány hétig, hónapig könnyebb ételeket fogyasszunk.
Sokszor kapott magas kitüntetést a Sárvári Baromfifeldolgozó Vállalat, de az 1985-ös eredmények alapján elért Kiváló Vállalat cím különösen nagybecsű volt az üzem kollektívája számára.
1982-ben tanulmányterv készült a Vasváron fúrt termálkút hasznosítására. A megvalósításhoz egy év múlva az Auras és a Kossuth Termelőszövetkezet együtt kezdett hozzá. Harmincöt évvel ezelőtt pedig már munkára is fogták a hévizet, nem is akármilyen formába
Ma a Vas Népe fotórovat-vezetőjének, Szendi Péternek a konyhájába látogatunk, ahol beavat minket a gyorsan asztalra varázsolható, finom húsételek elkészítésének titkába.