A vönöcki gyermekfodrász, Lakatos Heni lett December szépe

Szépségversenyük decemberi jelöltjei közül olvasóink internetes szavazata és a zsűri véleményének együttállása szerint a vönöcki Lakatos Heni lett a győztes.

Benkő Sándor

Vasárnap éjfélkor lezárult szépségversenyünk decemberi jelöltjeire a szavazás. A két héten át tartó voksolás és a zsűri véleménye szerint Lakatos Heni lett december szépe. A 23 éves vönöcki lány nagyon megörült a hírnek, főleg azért, mert a korábbi versenyünkön is indult már, akkor kevesebb sikerrel járt.

Heni női, férfi és gyermekfodrászként dolgozik: hétközben egy soproni szépségszalonban formálja a hölgyek haját, szombaton és hétfőn pedig Celldömölkön dolgozik. Szereti a kihívásokat, most éppen hajat hosszabbít, amit  babra munkának tart a fodrászok többsége, ritkán vállalják.

Kevés szabadideje marad, de ha mégis, azt pihenéssel tölti, kiváltképp, ha azt egy wellness fürdőben teheti. Szeret internetezni és a kiskutyájával foglalkozni. Vönöckön édesanyjával él.

Második helyezett Farkas Barbara lett. A 20 éves sárvári egyetemista ha teheti, sokat kirándul. Harmadik helyen pedig Pungor Bernadett végzett. A 23 éves szombathelyi lány eladó egy ékszerüzletben, szabadidejében sokat olvas.
Százas nagyságrendű szavazatot kapott még Liszt Anna Lili, Szíjjártó Renáta, Katona Dóra, Podlaviczki Nikoletta, Tóth Klaudia és Csonka Krisztina.

December szépére értékes nyeremények várnak: egy kétszemélyes wellness hétvégét tölthet el a sárvári Viktória hotelben, kap egy márkás napszemüveget és egy kozmetikai ajándékutalványt.

A versenyre továbbra is lehet jelentkezni a vasnepe.hu/szepsegverseny oldalon a közölteknek megfelelően. A jelentkezési lap is onnan tölthető le. Postán vagy e-mailben kell kitöltve visszaküldeni. Minden jelentkező lány ajándékot kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!