Bikiniket próbáltak lapunk szépségei

Fürdőruhát választottak maguknak lapunk szépei. A négy lányt mi is elkísértük a bikinimustrára. A Vas Népe szépe verseny döntőjén viselik majd az apró ruhadarabot.

Simon Erzsébet

Gáncs Laurát  tavaly augusztusban, Biliczki Edinát szeptemberben, Berta Anettet idén februárban, Berghoffer Boglárkát pedig áprilisban találták a legszebbnek lapunk olvasói. A Vas Népe második szépségversenyének havi győztesei közül ők négyen a Hervis sportáruházban jártak, hogy kiválasszák maguknak azt a fürdőruhát, amelyet szépségversenyünk döntőjén viselnek majd.

Azt hihetnénk, hogy a fiatal, karcsú lányoknak nem okozhat gondot a választás, hiszen minden jól áll nekik. Ám ezt cáfolták az érintettek, amikor sorra akasztották le a fogasról a különféle színű és formájú aprócska ruhadarabokat. Az egyiknek a felsőrésze nem volt megfelelő, a másiknak a nadrágja volt túl nagy, túl kicsi, kevésbé felszabott, vagy éppen többet mutatott a kelleténél.

Boglárka és Laura először a színes bikiniket vette sorra, míg végül mindketten mást választottak az eredeti elképzelésükhöz képest. Laura egy franciabugyis, nyakba kötős dögös fekete mellett döntött, míg Boglárka a tengerpartot idéző kék-fehér matrózcsíkos, oldalt megkötős alsóhoz fehér melltartót választott. A lányok igyekeztek olyan bikinibe bújni, amelyik még jobban kiemeli az adottságaikat.

Edinának és Anettnek kísérője-segítője is volt: az édesanyák szigorú tekintete előtt pózoltak. A tapasztalt hölgyek persze leginkább jó tanácsokat osztogattak a lányuknak; Anett szerint neki sokat számít, mit mond a mama, hiszen ismeri őt, s tudja, mi áll jól neki. Anett választására egy lila mintás, háromszög-melltartós, fodorral díszített darabra a szülő is örömmel bólintott. Edinának ugyancsak a lila a kedvenc színe, ám ami Anettnek elnyerte a tetszését, az neki nem volt megfelelő.

Az idei trendi bikinifelsők leginkább háromszögben szabottak, s ezt a formát a váti lány nem igazán kedveli. Számára megfelelő kosaras fazonút most éppen nem talált, így ő is nyakba kötős, matrózcsíkos Boglárkával ellentétben piros-fehér fürdőruhát választott. Az édesanyja szerint kivételesen ez a fazon is jól áll a lányának, s ebbéli véleményét minden bizonnyal osztották az áruházban termékeket válogató a fotózást kíváncsian figyelő férfi vevők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!