Kereskedelmi marketinget tanul Október szépe

Lapunk szépségversenyének harmadik havi szavazási időszaka vasárnap éjfélkor lezárult. Olvasóinktól Szoboszlai Vivien szombathelyi diáklány kapta a legtöbb voksot.

Benkő Sándor

A Vas Népe szépségversenyének harmadik havi jelöltjeire november 1-15. között lehetett szavazni. A két hét alatt közel háromezren adták le voksukat.

Ebben a hónapban 622 szavazattal Szoboszlai Vivien  jutott a döntőbe. A szombathelyi lányt  telefonon értük el két tanóra közötti szünetben. Hallhatóan kitörő örömmel fogadta a hírt, hogy olvasóink Október szépeként  választották.

A 10. osztályos középiskolás lány kereskedelmi marketinget tanul. Továbbtanulását  ebben a szakmában tervezi, de kacérkodik a szépségiparral is.

Mint eddig a leggyakrabban, ebben a hónapban is olyan lány nyert, aki a Bánya-találkozón részt vett. Második helyen végzett Gyimesi Szabina, és harmadik helyre került Lakatos Heni, aki szintén részt vett a közönségtalálkozón.
 
Honlapunkon továbbra is figyelemmel kísérhető a szépségverseny  állása, olvashatók a hírek, információk. Jelenleg töltődnek a november havi jelöltek, és ugyanitt található a jelentkezési lap és a játék részvészvételi szabályzata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!