Civil

2015.03.28. 13:06

Ezüstérmet szereztek a Savaria táncosai a ranglistaversenyen

Szombathely, Zalaegerszeg - Sikerrel szerepeltek a Savaria TSE táncosai a zalaegerszegi városi sportcsarnokban megrendezett táncversenyen. Aznap tartották a társasági táncok formációs országos bajnokságát, valamint a formációs ranglistaversenyeket felnőtt és junior korcsoportban egyaránt.

Civil Tudósítónktól

11 csapat lépett parkettre négy kategóriában a zalai megyeszékhelyen a délutáni elődöntőkön és a döntőkön. Szombathely városát a Savaria TSE két csapata képviselte a ranglistaversenyen. A junior mezőnyben a gyermek korosztályú csapat az idén készült , Rio című új koreográfiával a 2. helyet szerezte meg az összevont A és B ligában. A felnőtt mezőnyben pedig a junior korosztályú csapat szállt ringbe a Hello Afrika című koreográfiával, mellyel szintén az ezüstérmes helyezést szerezték meg a táncosok az összevont A és B ligában. Ezzel a csapat a magyarországi formációs ranglistán az előkelő 2. helyen áll, és kvalifikálta magát a Formációs Európa Bajnokságra. A „C" csapat felkészítője Horváthné Berta Ágota, a „B" csapat felkészítői dr. Monostori Veronika, Horváth Dávid.

Fotók: Darázs Tímea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!