Fergeteges volt a falunap Kemestaródfán

2017. július 31., 19:46 szerző: Civil Tudósítónktól fotós: Civil Tudósítónktól
komment
Kemestaródfa - A kemestaródfai hétvégi ünnepségsorozat a harangláb és az új park szentelése után a faluközpontban a falunapi rendezvénnyel folytatódott.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ennek keretében először a négy szomszédos község (Kemestaródfa, Magyarnádalja, Pinkamindszent, Vasalja) labdarúgó csapata mérte össze tudását. A színvonalas mérkőzések végén a pinkamindszenti csapat emelhette magasba a győzelmi trófeát.

Fotó: Szakonyi Eszter

A kupaátadást követően a Batthyány Lovas Bandérium bemutatóját csodálhatta a szépszámú nézősereg. A bandérium tagjai a nagy meleg ellenére is színvonalas bemutatót tartottak, a közönség bevonásával.

Fotó: Szakonyi Eszter

A bemutató végeztével elkezdődött a kulturális program, melynek kezdeteként a körmendi Kastély Színház Társulat előadásában láthatta a közönség Rejtő Jenő: A rézrúd című művét. A komédiát nagy tapssal jutalmazta a hálás nézősereg. A prózát zenei program követte, a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészeinek előadásában egy operett csokrot hallgattak, sőt közösen énekeltek a lelkes nézők. 19 órától a Save Ass zenekar szórakoztatta a nagyérdeműt.

Fotó: Szakonyi Eszter

20 órától a sztárvendégek érkeztek. Először a Sramliking énekelt-jódlizott egyet a tűzoltószertár mellett felállított színpadon. A nagyszerű produkciót az Új Fiesta zenekar követte. Felcsendültek a jól ismert számok, amelyekkel méltán népszerű az együttes. A zenei blokkot a Matyi és a Hegedűs formáció zárta, hatalmas hangulatot teremtve. A szépszámú közönség hangos ovációval köszönte meg a zenekar előadását, sőt néhányan táncra is perdültek a színpad előtti részen. A falunapot színes tűzijáték zárta.

Fotó: Szakonyi Eszter

Az önkormányzat hidegtállal és gulyással vendégelte meg a fellépőket és a közönséget.

Miród Gábor

Civil Tudósítónktól

2017. július 31., 19:46 szerző: Civil Tudósítónktól fotós: Civil Tudósítónktól

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...