Civil

2017.06.29. 09:50

Jól fogadták az abszurd humort Csipkereken

A Nemzetközi Vasvári Színjátszó Fesztivál keretében június 22-én este Csipkerekre látogatott az abszurd humort képviselő "Az oviból a suliba" című előadás. A szórakoztató műsornak a települési önkormányzat biztosított helyet a művelődési házban.

Civil Tudósítónktól

A település már harmadik éve működik együtt a Nagy Gáspár Kulturális Központtal, a fesztivál gazdájával, és ennek köszönhetően idén is lehetőség nyílt egy előadás bemutatására vidéki helyszínen.

A darabot a győri DINO Színpad adta elő, és ők a szerzők is. Az előadók Dani Brigitta és Zsugonits Tamás voltak, akik az előadás során betekintést adtak az ovisokhoz, egy fantasztikus úszó derbire az olimpiára jutásért, valamint egy furcsa kirándulásra csábították a közönséget. Kalandozhattak az előadókkal a logopédus szakmában, utaztak vonaton. Éhségüket csillapíthatták étteremben, ahol bármit rendelhettek, de semmit sem kaptak. Majd nosztalgiázhattak rendhagyó tanítási órán, ahol a tananyag is rendhagyó volt.

A település lakói nagy szeretettel és várakozással fogadták az előadást. Az abszurd humorú műsor az élet egyes jeleneteiből merített témát, melyet kisarkítva, humorizálva, poénokkal megtűzdelve, "szó szerint" adott elő a DINO Színpad. A közönség az első meghökkenést követően, nagy lélegzetet véve jó hangulatban élvezte, és 85 perc nevetésben igazolta a műfaj sikerét.

Szöveg és fotó: Gerencsér Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!