Ön próbálta már ruha nélkül? (x)

2017. március 20., 17:28
Ha nem, itt az ideje! Ha pedig Ön már szaunaimádó, akkor ezt ne hagyja ki! Márciusban és áprilisban a Sárvári Fürdőben a szauna csütörtökön óriási kedvezménnyel tapasztalhatja meg a szaunázás örömét akár munka után is, hiszen 16 órától csak 1900 Ft a fürdő+szauna belépő, és a szauna-világ 21:30-ig tart nyitva. Az egész napos fürdő+szauna belépő is akciós ezeken a napokon (3900 Ft).
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Szauna csütörtökökön is tartanak szeánszokat, ez nagy élmény, a jó hangulat mellett garantált a felfrissülés és a méregtelenítés. Tengeri sós-mangós peeling, kókusz-vanília krémes hidratálás, gránátalmás-barna cukros… tudnánk még sorolni a különleges felöntéseket, melyet szauna-mesterek csinálnak a finn szaunákban és néha a gőzfürdőben is.

Egy program általában 12-15 percig tart, közben a szauna mester 3-szor, igény szerint 4-szer locsolja meg a szauna köveket kellemes illatú aromákkal, majd minden résztvevőnek egyéni ventillációt biztosít. A szeánsz közepén, a második locsolást követően kapják a résztvevők a különböző anyagokat (sót, cukrot, mézet, jeget, krémet), amelyek az izzadás során kitágult pórusokon fejtik ki hatásukat. Minden anyagot más célból használnak, a só és a cukor természetes bőrradírként eltávolítja az elhalt hámsejteket, és feszesebbé teszi a bőrt, a méz a benne található vitaminok segítségével táplálja és hidratálja a bőrt, a jég felfrissülést ad, és fokozza a vérerek rugalmasságát. A különböző krémek a bennük található vitaminok és ásványi anyagok segítségével táplálják, és puhává varázsolják a bőrt.

A sárvári szauna-világ önmagában is megér egy látogatást. Finn szaunák, soft szauna, infrakabin, gőzfürdők, aromakabinok, Kneipp medence, élmény-zuhanyok és óriásjacuzzik gondoskodnak a testi-lelki felfrissülésről. Az itt uralkodó csendes, nyugodt hangulat feltölt és kikapcsol. A Szauna-világ a nyugati szaunázási szokásokat követve fürdőruha-nélküli terület. Szaunalepedőt a vendégeknek térítésmentesen, kaució ellenében biztosítanak.

Várják Önt és barátait Sárváron a szauna-világban, ahol szakértő személyzet gondoskodik az egészségükről és jókedvükről.

2017. március 20., 17:28

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...