Életmód

2017.01.18. 20:55

Bababörze új helyszínen

Szombathely - Új helyszínen, a Brenner iskola tornacsarnokában lesz február 4-én a bababörze és családexpó.

Tóth Kata

Babaruhabörzét és család-expót rendeznek február 4-én, szombaton 9 órától a Brenner János Általános Iskola tornacsarnokában. A korábbi alkalmakhoz képest új és nagyobb helyszínen, megújult játszóházzal és kényelmesebb körülmények között tartják a börzét. A standok ugyan már elkeltek, de minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Kényelmesebb körülmények között várják az érdeklődőket február első szombatján a Brenner iskola tornacsarnokában
Fotó: behir.hu

A babaruhabörze civil kezdeményezés. 2008 őszén két kismamacsoportban is felmerült az igény, hogy gyermekeik kinőtt ruháit és feleslegessé vált játékait eladhassák, illetve maguk nagyobb méretűeket vásároljanak. Ebből az igényből nőtt ki a kezdetben még kis létszámú babaruhabörze, ami családexpóvá bővült. A cél, hogy lehetőség legyen arra, hogy a szombathelyi kismamák használt ruhákat (gyerekholmikat, kismamaruházatot), felszereléseket (az etetőszéktől a baba- és gyerekjátékokig) adjanak el és vásárolhassanak alacsony áron. A magánszemélyeken kívül kiállító cégek, üzletek is jelen lesznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!