Regenerál a gyógyvíz a kánikulában

2017. július 30., 21:30 szerző: Vadas Krisztina
Fél áron csobbanhatnak megyekártyás előfizetőink a Mesteri Termálfürdőben augusztus 4-én, pénteken. Megéri kihasználni a lehetőséget, hiszen a nemrég megújult fürdőben számos medence és valódi kikapcsolódásra, pihenésre alkalmas környezet várja a vendégeket.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Öt medence, parkosított környezet, családias hangulat várja azokat, akik ellátogatnak a mesteri fürdőbe. De nemcsak a kikapcsolódni, hanem a regenerálódni, gyógyulni vágyóknak egyaránt jó választás lehet a fürdő, ugyanis 1800 méteres mélységből feltörő, 72 fokos termálvízre települt.

A kutak vize a kalcium-, magnézium-, hidrogén-karbonátos termálvizek csoportjába tartozik.

Több mint harmincéves tapasztalat alapján a víz nagyon kedvezően hat a mozgásszervi, reumás panaszokra. Továbbá a víz - magas szénsav tartalma révén - a vérkeringési zavarokat is enyhítheti.

Parkosított környezet, családias légkör várja a vendégeket Mesteriben Fotó: Unger Tamás

Összesen öt medencével várják Mesteriben a vendégeket: szabadtéren egy 32-34 Celsius-fokos medence, egy 35-36 fokos, gyógyvizes ülőmedence, egy gyermekpancsoló áll rendelkezésre, a barlangfürdőben pedig egy fedett és egy félig fedett medencében pihenhetünk. Ha eléggé kiáztattuk magunkat, akkor a fák alatt, árnyékban vagy a napon, virágok között relaxálhatunk. Mindezt megyekártyával rendelkező előfizetőink most fél áron megtapasztalhatják.

Augusztus 4-én, pénteken a felnőtteknek, nyugdíjasoknak a kedvezménnyel mindössze 600 forint, a 14 év alatti gyermekeknek 250 forint az egész napos belépő, a 16 óra után váltott jegy pedig csak 400 forint a felnőtteknek.

Vadas Krisztina

2017. július 30., 21:30 szerző: Vadas Krisztina

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...