f1

2015.09.21. 12:56

Vettel csendes, Räikkönen kiabál

Nem írtuk el, ezt maga Arrivabene mondta

Tajthi Andrea

Fotó: Scuderia Ferrari

Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke azt állítja, nem volt semmi gond Kimi Räikkönen autójával a Szingapúri Nagydíjon, és hozzá tette, hogy a versenyző panaszai az autóra nem szokatlanok.

Bár dobogós helyen zárt Szingapúrban, Räikkönen nem volt túl elégedett, és azt mondta, "küszködött" az autóval a kvalifikáción, és hasonló volt a helyzet a versenyen is.

Arrivabene azonban azt állítja, nem volt oka panaszra Räikkönennek, az megfelelően működött.

"Kimi mindig panaszkodik!" - viccelődött Arrovabene. "Egyáltalán semmi probléma nem volt. Mindig mikor az autó beállításáról van szó, az a különbség köztük (Vettel és Räikkönen között), hogy Seb csendes, Kimi pedig kiabál, semmi különös."

"Monzában Kimi nagyon, nagyon erős volt, itt (Szingapúr) pedig Sebastian. Sebastian szereti ezt a pályát, és itt különösen erős, szóval nem akarom összehasonlítani a versenyzőinket. Mindketten a dobogón végeztek, és ez nekem elég." - tette hozzá a csapatfőnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!