Foci

2014.10.28. 10:35

Megye II.: Gólszüret a véghajrákban

Körkép - A megyei II. osztály Sárvári-csoportjának 11. fordulójában a Gérce és a Kenyeri nem bírt egymással, a többi éllovas három ponttal növelte egységeinek számát.

Kelemen Attila

10. forduló

 

Az előző forduló zárómérkőzését október 24-én, pénteken játszották le.

Ölbő _Szeleste-Pósfa 1-2 (0-1). Ölbő, 150 néző, vezette: Molnár Tibor.

Gól: Réczeg Gergő (91.), illetve Burkon Ádám (32.), Séfer Viktor (51.).

Ölbő: SZENTGYÖRGYVÁRI - Nardai, Tóth, SIPOS, Szele - Réczeg, Bertha (Horváth Gábor I.), Elekes, Kovács - Péter, Sági Kiss (Horváth Gábor II.). Játékos-edző: Lakner Péter.

Szeleste-Pósfa: Simon - MERSICH, Németh, BURKON, Barbalics Bence (PÉNTEK) - SÉFER, SZELE, Trittremmel, Rozmán - Barbalics Bálint, Szár. Szakosztályvezető: Rozmán Róbert.

Egy nagyon izgalmas szomszédvári rangadón a Szeleste megérdemelten rabolt pontokat az utolsó percig küzdő Ölbő otthonából.

 

11. forduló

 

Szeleste-Pósfa_ Szergény
5-0 (1-0). Szeleste, 80 néző, vezette: Mórocz Gyula.

Gól: Szele András (3., 66.), Barbalics Bálint (58.), Séfer Viktor (71.), Rozmán Károly (76.).

Szeleste-Pósfa: Simon (Kovács) - Mersich, Németh, Horváth, Burkon (Barbalics Bence) - SÉFER, SZELE, TRITTREMMEL, ROZMÁN BARBALICS BÁLINT (Tóth -Toki), Szár. Szakosztályvezető: Rozmán Róbert.

Szergény: Papp - Mező M., Piri, Mórocz, Márkus - Verasztó (Kerekes), Böcskör Nagy (Viasz-kádi), Mező K., Barabás - Vajda, Gergely. Edző: Buzás Imre, Szép Tamás.

Az első félidőben meglátszott a fáradtság (pénteken játszottak az Ölbő ellen) a hazai csapaton. Ám a második játékrészben átvette az irányítást a Szeleste, és végül maximálisan ki is szolgálta a közönségét.

Pecöl -Ölbő 3-1 (1-0).
Pecöl, 110 néző, vezette: Makai István.

Gól: Horváth Dominik László (45.), Nagy István (79., 90.), illetve Sipos Tamás (86.).

Pecöl: TAKÁCS - Séfer, HORVÁTH B., Szemes Z. (Pálfi), Czibók R. - Czibók A. (SZEMES E.), Iszak, Horváth Á., Kovács - NAGY, Horváth D. (Szemes D.). Edző: Radolics Norbert. Tudosított: Nagy István.

Ölbő: SZENTGYÖRGYVÁRI - Péter (Puskás), Tóth Attila, Nardai, Sipos - VIDOS, Balázs (Ódor), Sági Kiss (Tóth Alex), Szele - Elekes (Horváth), Kovács. Játékos-edző: Lakner Péter.

A hazai csapat az első félidőben könnyelműen, sok hibával játszott, de a vendégek ezt nem tudták a maguk javára fordítani: több gólhelyzetet is kihagytak. Ez meg is bosszulta magát, a 45. percben egy szöglet után Horváth Dominik fejelt a hálóba, így a hazai csapat vonulhatott előnnyel a szünetre. A 2. félidő kiegyenlített játékot hozott, sokáig maradt az 1-0-ás állás, mindkét oldalon akadtak lehetőségek. A 79. percben Nagy húzott el a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, ahol csak szabálytalanul tudták megállítani. A megítélt büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette. A 86. minutumban szépített az Ölbő, a hazaiak kapusa két óriási bravúrt bemutatva hárította a ziccert, harmadjára viszont már tehetetlen volt. A lefújás előtt a kitámadó vendégeket lekontrázva Szemes Ernő átadásából Nagy biztosította be a győzelmet. A hazai csapat kiizzadt győzelmet aratott a rossz szériában lévő Ölbő ellen.

Simaság -Püspökmolnári
2-2 (0-1). Simaság, 30 néző, vezette: Szabó Zsolt.

Gól: Varga Péter (85.), Kónya István (91.), illetve Horváth Árpád (5.), Kovács Krisztián (82.).

Kiállítva: Varga Bálint (63.).

Simaság: Mayer - Kiss (Kónya), PUSKÁS, Szabó, VARGA B. - Varga D., VARGA P., NÉMETH, Mészáros - Reseterics (Baranyai), Száraz. Edző: Szabó Sándor.

Püspökmolnári: Tóth - Kiss, VARGA M., Berger (Kovács), Horváth Á. Mihálydeákpál, Horváth Sz. I., Sziffer I., Horváth Sz. II. Sziffer K. (Juhász), Varga Á. Játékos-edző: Sziffer István.

Két azonos játékerőt képviselő együttes csapott össze Simaságon. Dicséret illeti a hazai alakulatot, akik 10 emberrel az utolsó percig küzdve kiharcolták a megérdemelt döntetlent.

Sitke -Ikervár 0-2 (0-0).
Sitke, 80 néző, vezette: Finta Zsolt.

Gól: Baumgartner Dániel (46., 63.).

Kiállítva: Varga Bence (88.).

Sitke: Viczmándi - TOLDI, Szalai, PAPP, PENCZ - NÉMETH (Patyi), Glavánovics (Pénzes), Döbröntei, Kelemen - Horváth (Ruzsics), Magyar. Edző: Németh Attila.

Ikervár: HEGEDÜS - Varga, TÓTH L., TÓTH G., Kovács Vincze T., Kosztolánczi (Pap), Vincze Z., Németh - BAUMGARTNER (Bejczi), Schimmer (Fülöp). Edző: Horváth József.

Egy kiegyenlített, jó mérkőzésen az első játékrészben a hazaiak, a második félidőben a vendégek játszottak jobban. Végül a második játékrészben mutatott eredményes játékát követően megérdemelten szerezte meg a három pontot az Ikervár.

Jákfa -Mersevát 3-2 (1-1). Jákfa, 60 néző, vezette: Molnár Tibor.

Gól: Szabó Dániel (13.), Vörös Attila (48., 85.), illetve Horváth András (27.), Horváth Gábor (68.).

Jákfa: Seper - BALHÁSI, Joó, Böröndy, Rövid (Nagy) SZABÓ A., Gyürü, Bertha, Fehér - SZABÓ D., VÖRÖS (Kulcsár). Edző: Horváth István.

Mersevát: KÁROLY - Györvári, Kövi, Pethő (Nagy Sz.), Orbán (Dénes) - Csite, Horváth G. (Czigler), Gáncs (Kocsis), Molnár - Nagy B., HORVÁTH A. (Nagy T.). Edző: Nagy Csaba.

A hazai csapat a mérkőzés kezdetétől támadólag lépett fel, de az első adódó gólhelyzet mégis kimaradt. Majd egy egyéni akció során megszerezte a vezetést a Jákfa. A vendégeknek rövidesen sikerült egyenlíteni, így döntetlennel zárult az első félidő. A második játékrészben tovább rohamoztak a hazaiak, és ismét vezetést szereztek, de erre is volt válasza a merseváti csapatnak. A mérkőzés vége felé egy kontrából Vörös Attila megszerezte saját második, csapata harmadik gólját, ezzel sikerült megnyerni a jó iramú, küzdelmes mérkőzést.

Gérce-Vásárosmiske _Kenyeri 1-1 (0-0). Gérce, 100 néző, vezette: Derdák Marcell.

Gól: Horváth Balázs (90.), illetve Gábor Szabolcs (67.).

Kiállítva: Császár Imre (90.).

Gérce-Vásárosmiske: Komáromi - TÓTH, NÉMETH, Farkas, MAJOR - Sali G. (Hompok), KOVÁCS, MÓROCZ, SALI Z. - Máthé, Nunkovics (Horváth). Edző: Haraszti István.

Kenyeri: Lakos - Szabó, CSÁSZÁR, TULOK, VARGA - NÉMETH A., SZÁNTÓ, Horváth (Rajki), Kóbor G. (Németh M.) - Gábor, Szár (Kóbor I.). Játékos-edző: Pungor István.

Felfokozott hangulatú mérkőzésen az óvatos játékra helyeződött a hangsúly. Mindkét együttes a biztonsági védekezést erőltette: a két 16-os között folyt a játék. Míg az első félidőben igazi gólhelyzet nem alakult ki, a második játékrészben egy egyéni hibát követően előnyhöz jutott a Kenyeri. A hazaiak megtörni látszottak, ám az utolsó 15 percben mindent egy lapra feltéve rohamoztak, minek meg is lett az eredménye: megérdemelt döntetlen, és a vele járó egy pont.

Csénye -Rum 0-2 (0-1).
Csénye, 30 néző, vezette: Horváth Patrik.

Gól: Székely Bálint (38., 75.).

Csénye: GAZDAG - Vajda, Szabó K., Géczi, PENDLI R. - Soós, Vass, Pankaczi (Dénes), Pendli P. Szabó B., Horváth (Tóbiás). Edző: Pankaczi Zoltán.

Rum: Busi - Leitgeb (HORVÁTH R.), KORONCZAI, Rosta, SZÉKELY - Molnár, SZALAI, Somogyi (Horváth G.), Kontics - Szalay, OLÁH. Edzők: Somogyi Gábor, Pup András.

A hazai együttes teljesen partiban volt a listavezetővel, mindkét kapú előtt nagyjából ugyanannyi helyzet alakult ki. Ám míg a Csénye csak kapufákig jutott, addig a vendégek kétszer is betaláltak. Egy remekül vezetett, jó iramú mérkőzésen rabolt három pontot a Rum.

A forduló válogatottja: Hegedüs Zsolt (Ikervár) - Tóth László (Ikervár), Puskás Mirkó (Simaság), Varga Dávid (Kenyeri), Székely Bálint (Rum) - Varga Péter (Simaság), Szele András (Szeleste-Pósfa), Szalai Gábor (Rum), Nagy István (Pecöl) - Baumgartner Dániel (Ikervár), Vörös Attila (Jákfa).

Egy a három ellen: a rumiak csapatkapitánya, Szalai Gábor (világos mezben, jobbra) veszi fel a harcot a rögtönzött csényei különítménnyel: az előtérben Tóbiás Róbert (16) és Vass Benjámin (23) (Fotó: Makrai Tamás)

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

1. Rum 10 9 0 1 44 - 13 27

2. Pecöl 11 8 2 1 45 - 25 26

3. Kenyeri 10 7 2 1 26 - 11 23

4. Szeleste-Pósfa 11 7 2 2 21 - 11 23

5. Gérce-Vásár. 10 7 2 1 19 - 9 23

6. Ikervár 11 6 0 5 30 - 25 18

7. Jákfa 10 5 3 2 19 - 16 18

8. Ölbő 10 4 0 6 25 - 27 12

9. Mersevát 11 3 3 5 18 - 24 12

10. Csénye 10 2 2 6 13 - 13 8

11. Sitke 10 2 2 6 16 - 22 8

12. Szergény 10 2 1 7 17 - 28 7

13. Rábahídvég 10 2 0 8 13 - 48 6

14. Simaság 10 1 2 7 14 - 34 5

15. Püspökmoln. 10 1 1 8 13 - 27 4

Címkék#megye II

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!