Haladás

2017.04.08. 20:44

A Honvéd edzőjét majdnem kinyírta saját játékosa

A két vezetőedző, Mészöly Géza és Marco Rossi értékelte a Haladás-Budapest Honvéd (0-1) bajnoki mérkőzést.

Pum András

Mészöly Géza: - Nagyon sokat dolgozott a csapat a mai mérkőzésen, fegyelmezetten futballoztunk, mindenki odatette magát. Jól lezártuk a területeket, igazi ikszes meccset játszottunk a szervezett Honvéd ellen. Mindkét oldalon főleg pontrúgásokból veszélyeztettek a csapatok. Nem állt mellénk a szerencse, pedig ahogy mondtam is, sokat tettünk érte. Sajnos David Williamset izomfáradtság miatt le kellett cserélni, sorozatban játsszuk a meccseinket, nem akartunk kockáztatni. Ugyanakkor a fiatalok jól szálltak a mérkőzésbe. Nem szabad sokáig keseregnünk, szerdán már az MTK ellen lépünk pályára.

Marco Rossi: -Elégedett vagyok, fontos három pontot szereztünk egy olyan Haladás ellen, amely az utolsó véréig, az utolsó labdáig küzdött. Kemény, férfias küzdelemben nyertünk, fontos volt, hogy sikeresen akadályoztuk meg a Haladás kontráit. A vasi együttes elsősorban rögzített szituációkból volt veszélyes, de volt két kapufája, így ha a szerencse segítségével is, de megérdemelten nyertünk. Baráth Botondnak az öltözőben viccesen mondtam, ha ki akar nyírni, ilyen megoldásokkal jó úton jár...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!