Haladás

2015.01.21. 12:24

Aláírt Dudás Ádám

A Győri ETO-tól érkezett 25 éves Dudás Ádám a Szombathelyi Swietelsky-Haladás hatodik téli igazolása.

Pum András

Gőzerővel dolgozik a keret megerősítésén a Haladás menedzsmentje. A már szerződtetett Nagy Patrik, Raffaele Alcibiade, Leandro Martínez, Andrea Mancini, Laurentiu Branescu után szerda délelőtt Dudás Ádám is elkötelezte magát a zöld-fehérekhez.

A másfél hete a Haladással készülő támadó középpályásként és támadóként is bevethető 25 éves, volt Győri ETO-futballistát a szombathelyi klub kivásárolta szerződéséből. Dudás másfél évre írt alá a Rohonci útra. A futballista korábban már nyilatkozott honlapunknak.

 

Dudás Ádám és Tóth Miklós kézfogással is megerősítette a szerződést. Fotó: Unger Tamás

A héten egy játékos  távozott: a 20 esztendős védő, Zsirai Martin ősszel mindössze két bajnokin kezdett, tavasszal kölcsönben az NB II-es Ajkában futballozik. A szabadlistára tett játékosok közül Városi Viktor iránt az NB II-es ZTE érdeklődik, Zamostny Balázst több másodosztályú klub is vinné, vélhetően Sopronban játszik tavasszal a 22 esztendős támadó.

A hivatalos átigazolás szezon  január 26-tól február 23-ig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!