Haladás

2014.10.10. 18:57

Elfoglalták Novákfalvát a Hali-futballisták

A Szombathelyi Haladás futballistáit, szakmai stábját a Czifra Gyula és a Haladás Szurkolói Kör látta vendégül.

haladas.hu

Csütörtök este a Szombathelytől nem messze fekvő Novákfalván, a szurkolókkal együtt vacsorázott a Haladás labdarúgócsapata.

- Hagyomány már, hogy évről-évre vendégül látjuk a csapatot egy novákfalvai vacsorára - mondta Keringer Zsolt, a Szurkolói Kör elnöke. - Igyekszünk úgy időzíteni ezeket az alkalmakat, hogy ne zavarja a csapat felkészülését, és a következő bajnokiig meg tudják emészteni a kiadós, magyaros ételeket. .. Csütörtök este hat órára voltak hivatalosak a játékosok és vezetők Novákfalvára. Gesztenyesütéssel kezdtünk, majd jött a főfogás, hamuban sült krumpli és csülök volt a menü. Ajándékkal is készültünk, egyik szurkolótársunk szemét zavarta, hogy a hagyományos, szilveszteri koccintás alkalmával mindig műanyag pohárba töltött pezsgővel köszöntik egymást a fiúk, ezért egy üvegpohárkészletet ajándékoztunk a klubnak. (Vörös Csaba technikai vezető elárulta, azért volt bevett gyakorlat a műanyag pohár, mert üvegpoharat - a sérülésveszély miatt - soha nem lehet bevinni az öltözőbe. Ettől függetlenül persze örülnek az ajándéknak! - a szerk.). A valóban jó hangulatú fél tízkor ért véget.

A Szurkolói Kör egyik tagja Czifra Gyula Tommaso Rocchival és Radó Andrással. Fotók: Németh Szabolcs/bkozep.gportal.hu és facebook.hu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!