Haladás

2014.12.19. 16:01

Ez vár tavasszal a Haladásra

Hétszer a Rohonci úton, hatszor idegenben játszanak a zöld-fehérek a tavaszi idényben.

Február végén folytatódik az OTP Bank Liga tavaszi idénye, 13 bajnoki vár még a csapatokra. Az utolsó előtti helyen tanyázó Haladás ezúttal különösen létfontosságú meccsek előtt áll - míg egy éve a dobogós helyek sem tűntek elérhetetlennek, most egyértelműen a biztos bentmaradás a tét.

A csapat vezetőedzője, Szentes Lázár korábban elmondta: minimum öt-hat győzelem kell ahhoz, hogy jövőre is NB I-es csapata legyen Szombathelynek.

Nézzük, kikkel játszanak tavasszal Halmosiék.

A 18., nyitófordulóban a Diósgyőrt fogadjuk a Rohonci úton, majd utazunk a rivális Pécshez. Ezt követően a bajnoki címvédő Debrecen érkezik, aztán irány Paks. Jön a Budapest Honvéd, megyünk a Videotonhoz, érkezik a Ferencváros. Pápa-Haladás után fogadjuk a Dunaújvárost, ellátogatunk Győrbe. Ezzel el is érkeztünk az utolsó három fordulóhoz: Hali-Nyíregyháza Szombathelyen, MTK-Hali a fővárosban, majd zárásként a Puskás Akadémia látogat a vasi megyeszékhelyre.

Mindez egyszerűsítve:

Hazai ellenfelek: Diósgyőr, Debrecen, Budapest Honvéd, FTC, Dunaújváros, Nyíregyháza, Pukás Akadémia

Idegenben: Pécs, Paks, Videoton, Pápa, Győri ETO, MTK

Vagyis hét hazai mellett hat idegenbeli bajnokink lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!