Haladás

2015.10.02. 15:57

Fehér Zoltán, a Haladás Jolly Jokere

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás rutinos futballistája, Fehér Zoltán sérülése után hamar visszanyerte korábbi jó formáját.

Pum András

A Haladás 34 esztendős futballistája, Fehér Zoltán térdsérülése miatt hosszú hónapokon át hiányzott a keretből, bármilyen furcsa, Mészöly Géza vezetőedzőnél csak szeptember 12-én, a Puskás Akadémia (1-1) elleni idegenbeli meccsen mutatkozott be bajnokin. Fehér ezután a Vasas (1-1) ellen szerepelt kezdőként, 77 percet töltött a pályán. Szombaton Diósgyőrben ismét kezdő lesz,a középpálya közepén kapott helyett az eredendően jobb oldali és belső védő.

– Már nagyon vártam, hogy ismét bajnokin szerepelhessek, és miután régóta edzésben voltam, a kondimmal nincs semmi probléma – mondta Fehér Zoltán. – Három hónapja már edzettem, aztán három-négy meccsen kispados voltam, a Vasas ellen lettem újra kezdő. Korábban már játszottam védekező középpályásként, nem idegen számomra a poszt, ráadásul így gyakrabban felérhetek a kapu elé. Sok poszton szerepelte már, és bár közhely, csak azt mondhatom: ott igyekszem a maximumot nyújtani, ahová edzőm állít. Régen rúgtam már gólt, a Diósgyőrnek pedig még egyáltalán nem... Nem lesz könnyű dolgunk szombaton, de igyekszünk a saját játékunkat játszani és miután legutóbbi két hazai meccsünk közül egyet sem tudtunk megnyerni, győzni megyünk.

Fehér Zoltán a középpályán kapott feladatot

 

Egy Fehér-gól majdnem napra pontosan két évvel ezelőttről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!