Haladás

2015.04.11. 13:07

Folytassa, Radó András!

A Budapest Honvéd ellen megtört a jég: Radó András megszerezte idei első bajnoki találatát. A csatár reméli, végleg "kinyílt" a gólzsákja.

Pum András

A 2013/2014-es bajnokságban 14 gólt szerzett és majdnem ennyi gólpasszt adott Radó András - talán az eddigi legjobb NB I-es éve volt az a támadnak. A mostani szezonban azonban sokáig nem talált a hálóba a 21 éves támadó, amiben jócskán közrejátszott, hogy sérülése miatt ősszel két hónapot kihagyott. Múlt vasárnap a Honvéd ellen megtört a jég, Radó góljával egyenlített a zöld-fehér csapat, ám a meccs nem zárult happy enddel: a Haladás 3-1-re kikapott.

Gólöröm Hali-módra. Radó találatát Nagy Patrik (balról), Fehér Zoltán, Raffaele Alcibiade és Gaál Bálint ünnepli. Fotó: Unger Tamás

– Örülök, hogy a Honvéd ellen megszereztem első bajnoki gólomat, bár elcseréltem volna a csapat győzelmére – mondta a vasiak támadója, Radó András, aki 83 NB I-es meccsén 23 gólnál jár. – Remélem, mostantól már könnyebben jönnek a góljaim. Ez vasárnap nem lesz egyszerű, az a Videoton lesz az ellenfelünk, amely a legkevesebb gólt kapta az NB I-ben. Biztosan nem lesz sok helyzetem, ezekkel kell jól sáfárkodnom. Arra számítok, hogy a kombinatívan futballozó fehérváriak nekünk esnek, letámadnak bennünk, dominálni akarnak. Számunkra viszont valamennyi meccs élethalálharc, mindegyikből a maximumomot kell kihoznunk, úgyhogy – noha nehéz dolgunk lesz – nem akarunk pont nélkül hazatérni. Két bravúrgyőzelem után legutóbb a Honvéd ellen kikaptunk, jó lenne Székesfehérváron javítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!