Haladás

2015.09.26. 19:00

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Simon Antal

Mészöly Géza nyilatkozatában utalt rá, ezúttal is bebizonyosodott, nem áll Fortuna csapata mellett. Simon Antal szerint Szombathelyről mindig is nehéz volt ponttal távozni.

haladas.hu

Mészöly Géza: - Nagyon jó mérkőzést játszottunk, nagy taktikai csatával. Az eredmény ismeretében bármennyire is furcsa, büszke vagyok játékosaimra, sajnos a végén kicsúszott a kezünkből két pont. Az történt a pályán, amit elterveztünk, sok jó egyéni teljesítmény volt és a beszállók is hozzátettek a játékhoz. Rendben, nem volt csilivili, látványos a játékunk, de jelenlegi helyzetünkben ez nem is lehetett reális elvárás. Kontrolláltuk a védekezést, támadásainkban is volt erő, akadtak lövéseink, nagyon sajnáljuk, hogy egy pici hibát elkövettünk a végén, amivel rögtön élt a Vasas. Már a második hazai meccsünk volt, amelyiken a végén két pontot veszítünk, aki azt gondolta, vagy nyilatkozta, hogy szerencsés csapat a Haladás az most is láthatta, ez nem így van. Sokat tettünk a győzelemért, az történt a pályán, amit mi akartunk.

Simon Antal: - Ez egy olyan mérkőzés volt, amelyen a Szombathely igazolta a tabellán elfoglalt második helyét. Az első félidőben egyik kapu előtt sem adódtak nagy helyzetek, egyik portásnak sem kellett védenie. Mindkét csapat kereste a fogást a másikon, a labdabirtoklás nagyjából 50-50 százalék körül lehetett. A hazaiak nagyon veszélyesen kontráztak, a bal oldalon Bosnjak és Halmosi jól indultak mélységből. Figyelnünk kellett, hogy hátul ne lazuljunk fel. A második félidőre valamivel jobban jött ki a Haladás, nagyon rákapcsolt, egy szép bal oldali támadásuknál rosszul helyezkedtünk ez pedig megbosszulta magát, gólt kaptunk. A cserékkel sikerült felráznunk a csapatot, voltak lehetőségeink, míg korábban több hasonló meccset elveszítettünk, ezúttal sikerült döntetlenre hoznunk. Értékes pontot szereztünk egy olyan csapat otthonában, ahonnan nehéz pontokat elvinni. Gratulálok csapatomnak. Németh Máriót a jobb oldalra vezényelte Mészöly Géza, ez az elején megzavart bennünk, de aztán a csapat hamar lereagálta, később nem volt ebből gond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!