Haladás

2016.02.20. 22:03

Így látta a mérkőzést Michael Onning és Mészöly Géza

A sajtótájékoztatón értékelte a Vasas-Haladás (1-0) bajnokit a két vezetőedző.

haladas.hu

Michael Onning: - Örülök a győzelemnek, nagyon fontos három pontot szereztünk egy olyan csapat ellen, amely okosan futballozik. Az első tíz percben próbáltunk szervezetten játszani, de gólt nem sikerült az első játékrészben szereznünk. A meccs fordulópontja a kiállítás volt, ezután két csatárt hoztam be, hogy erősítsem a támadójátékunkat. Kockáztatni kellett, hiszen győzni akartunk. Az maga a futball csodája, hogy éppen Ferenczi István büntetőjével nyertünk, amit egyébként Király Gábor majdnem kivédett. A döntetlennel sem lettem volna szomorú, de a győzelem az igazi.

Mészöly Géza: - Az első félidőben voltak lehetőségeink, akkor kellett volna gólt szereznünk. A másodikban félidőben emberhátrányban már nem volt éle a játékunknak, de a hosszabbításban Stef Wils révén így is adódott egy nagy ziccerünk, Nagy Gergő nagyot védett. Ugyanakkor az első játékrészben - Gaál Bálint eseténél - mi is kaphattunk volna büntetőt. Továbbra is várat magára a tizenegyesünk.  A talaj nagyon rossz volt  a két tizenhatos között, nem tette lehetővé a folyamatos játékot, ezért inkább brusztolás folyt. Gratulálok az angyalföldi gárdának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!