Haladás

2016.05.23. 16:17

Király Gábor újabb elismerései

A Haladás-szurkolók és a profi labdarúgók szavazásán is Király Gábor végzett az élen.

Pum András

Újabb elismeréseket zsebelhetett be Király Gábor, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás immáron válogatottsági csúcstartó, 102-szeres válogatott kapusa. Honlapunkon egy héten keresztül szavazhattak a drukkerek a 2015/16-os bajnokságban legjobb teljesítményt nyújtó szombathelyi játékosra. Összesen 6365 voks érkezett, és az első helyért (is) óriási csata folyt.

A szavazatok 16.5 százalékát Király Gábor szerezte meg, ezzel a kiváló kapus lett a magunk mögött hagyott bajnokság legjobb Haladás-játékosa. A 2. helyen Leandro Martínez (15%) végzett, a 3. Halmosi Péter (12%) lett. A 4. helyen holtversenyben Németh Márió, Stef Wils és Iszlai Bence (10-10%) végzett. Az 5. Gaál Bálint (9%) lett.

Király Gábor az első, Halmosi Péter a harmadik helyen végzett a szurkolók szavazásán

A Hivatásos Labdarúgók Szervezete ezúttal is megszavaztatta a profi labdarúgókat a 2015/2016-os bajnoki év legjobbjairól. Király Gábor (Haladás) lett a legjobb kapus, Böde Dániel (FTC) és Gera Zoltán (FTC) a legjobb mezőnyjátékos, Nagy Ádám (FTC) a legjobb 21 éven aluli labdarúgó, Thomas Doll (FTC) a legjobb edző, Kassai Viktor a legjobb játékvezető, míg Nikolics Nemanja (Legia Warszawa) a legjobb külföldön futballozó játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!