Haladás

2014.05.07. 09:53

Kovács István a Haladásban?

Attól ugyan még meglehetősen távol állunk, hogy kijelenthessük, Kovács István a Rohonci úton folytatja pályafutását, mindenesetre a középpályás neve felvetődött a zöld-fehéreknél.

Pum András

A Nemzeti Sport információja szerint a nyáron két-három játékost szerződtethet a Szombathelyi Haladás, és felvetődött, hogy a Videoton 22 esztendős futballistája, Kovács István kölcsönben a Rohonci úton folytatja pályafutását. Kovács az eddig lejátszott 27 bajnokin 17-szer kezdőként, három alkalommal pedig csereként kapott lehetőséget José Gomes vezetőedzőtől.

Az Illés Akadémián nevelkedett középpályás 2012. februárjában igazolt a Videotonba.

- Valóban, a tulajdonosok között szóba került, hogy a nyáron jó lenne legalább egy fél évre kölcsönvenni Kovács Istvánt - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezetőjétől. - Egyelőre még nem beszéltem Kokóval, így nem tudom, egyáltalán lenne-e kedve ismét zöld-fehérben futballozni, ám hamarosan sort kerítek a beszélgetésre. Keveset játszik a Videotonban, ha a helyzet nem változik, olyan helyre kellene mennie, ahol rendszeres játéklehetőséghez juthat és tovább fejlődik. Erre a Haladás abszolút alkalmas. Helyzetünket nehezíti, hogy nyáron vélhetően új edző jön a fehérváriakhoz, és nem tudni mik a szándékai a játékossal. Kovácsot attól függetlenül szívesen kölcsönvennénk, hogy Radó András nyáron marad-e nálunk, vagy eligazol.

Kovács István ellenfélként már játszott a Rohonci úton, kérdés: ha legközelebb pályára lép, milyen mezben teszi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!