Haladás

2014.10.06. 09:48

Ligakupa: A Sopron a vendég

A labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában kedden 17 órakor a Szombathelyi Haladás az NB II-es Sopront fogadja a Rohonci úton.

Pum András

A Haladás két győzelemmel – Lombard Pápa, idegenben 2-0, Siófok, otthon 2-0 – vezeti a G-csoportot. A harmadik helyen álló soproniak odahaza 2-0-ra kikaptak a Siófoktól, majd szintén hazai környezetben ugyanilyen arányban verték a Pápát. Az első két helyezett jut tovább a csoportból. A bajnokságban egyébként a Supka Attila irányította csapat két győzelemmel, négy döntetlennel és két vereséggel a 11. helyen áll.

-  Minden apró siker fontos, ezért győzni akarunk a Sopron ellen - mondta Artner Tamás, a Haladás edzője. – Ráadásul egy újabb  három ponttal óriási lépést tennénk a továbbjutás felé. Miután vasárnap bajnokink volt, szerettük volna szerdán játszani a Ligakupa-mérkőzést, ám ebben a Sopron nem volt partner. A keddi mérkőzésen a fiatalok és azok kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet játszottak.

Összeállítás: Mursits – Angyal, Zsirai, Jancsó,  Farkas – Kopúnek, Szakály – Medgyes, Németh M., Halmosi – Zamostny.

Cserék: Gyürü, Városi, Tóth M., Rácz, Gaál.

Kopúnek a legutóbbi két NB I-es bajnokin eltiltás miatt nem játszhatott, így szüksége van a meccsekre. A szlovák középpályás kezd a Sopron ellen. Fotó: Unger Tamás

A mérkőzésre 800 forint a belépő, ám elővételben (hétfőn és kedden 10-16 óra között) a Haladás-Legea Ajándékboltban 700, Szent Márton kártyával 600, online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon szintén 600 forint a jegy. Bérleteseknek ingyenes a belépés.

Jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges.

A találkozó előtt 15.30-kor nyitnak a pénztárak, a 3-as jegypénztárban van mód klubkártya kiváltására.

A Legea-Haladás Ajándékboltban hétfőtől-péntekig 10-16, szombaton 10-12 lehet klubkártyát váltani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!